• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pomidorus valgome šviežius, virtus, keptus ir troškintus, konservuotus, geriame jų sultis ir naudojame pomidorų padažą. Ši daržovė turi nemažai karotino, vitaminų ir kitų biologiškai aktyvių medžiagų, naudingų mūsų organizmui. Siūlome paskanauti salotų.



Reikės:
3 pomidorai, 20 g mocarelos sūrio, salotų lapų, salotų prieskonių, pipirų, alyvuogių  aliejaus, juodųjų alyvuogių papuošimui.

Pomidorus valgome šviežius, virtus, keptus ir troškintus, konservuotus, geriame jų sultis ir naudojame pomidorų padažą. Ši daržovė turi nemažai karotino, vitaminų ir kitų biologiškai aktyvių medžiagų, naudingų mūsų organizmui. Siūlome paskanauti salotų.



Reikės:
3 pomidorai, 20 g mocarelos sūrio, salotų lapų, salotų prieskonių, pipirų, alyvuogių  aliejaus, juodųjų alyvuogių papuošimui.

REKLAMA

Pomidorus, sūrį supjaustome griežinėliais. Salotų lapus nuplauname ir nusausiname. Sudedame lapus į lėkštę, ant jų pomidorus, sumaišytus su sūriu, apšlakstome aliejumi, apibarstome prieskoniais. Papuošiame juodosiomis alyvuogėmis.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų