Pomidorus, sūrį supjaustome griežinėliais. Salotų lapus nuplauname ir nusausiname. Sudedame lapus į lėkštę, ant jų pomidorus, sumaišytus su sūriu, apšlakstome aliejumi, apibarstome prieskoniais. Papuošiame juodosiomis alyvuogėmis.
Skanaus!
Pomidorus valgome šviežius, virtus, keptus ir troškintus, konservuotus, geriame jų sultis ir naudojame pomidorų padažą. Ši daržovė turi nemažai karotino, vitaminų ir kitų biologiškai aktyvių medžiagų, naudingų mūsų organizmui. Siūlome paskanauti salotų.
Reikės: 3 pomidorai, 20 g mocarelos sūrio, salotų lapų, salotų prieskonių, pipirų, alyvuogių aliejaus, juodųjų alyvuogių papuošimui.
Pomidorus valgome šviežius, virtus, keptus ir troškintus, konservuotus, geriame jų sultis ir naudojame pomidorų padažą. Ši daržovė turi nemažai karotino, vitaminų ir kitų biologiškai aktyvių medžiagų, naudingų mūsų organizmui. Siūlome paskanauti salotų.
Reikės: 3 pomidorai, 20 g mocarelos sūrio, salotų lapų, salotų prieskonių, pipirų, alyvuogių aliejaus, juodųjų alyvuogių papuošimui.
Pomidorus, sūrį supjaustome griežinėliais. Salotų lapus nuplauname ir nusausiname. Sudedame lapus į lėkštę, ant jų pomidorus, sumaišytus su sūriu, apšlakstome aliejumi, apibarstome prieskoniais. Papuošiame juodosiomis alyvuogėmis.
Skanaus!