• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Su tofu esu bandžius ne per daugiausiai ką. Vis ieškau, kur būtų galima įdomiau ją [ar jį - tą tofu] panaudot. Ir štai puikus veganiškas receptas. Skanu, sotu ir sveika.



Reikia:


2/3 stiklinės ryžių makaronų

daržovių [naudojau kelias morkas, svogūną]

tofu [silken. va toks]

poros šaukštų vandens

maltų čili pipirų

druskos, pipirų

Su tofu esu bandžius ne per daugiausiai ką. Vis ieškau, kur būtų galima įdomiau ją [ar jį - tą tofu] panaudot. Ir štai puikus veganiškas receptas. Skanu, sotu ir sveika.



Reikia:


2/3 stiklinės ryžių makaronų

daržovių [naudojau kelias morkas, svogūną]

tofu [silken. va toks]

poros šaukštų vandens

maltų čili pipirų

druskos, pipirų

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gaminam:


Makaronus išverdam, morkas sutarkuojam, svogūnus susmulkinam. Apkepam. Tofu sublenderinam su vandeniu, druska bei čili pipirais.

Apkeptas daržoves sumaišom su išvirusiais makaronais.

REKLAMA

Į keksiukų formeles [naudojau silikonines] dedam makaronų/daržovių masės, ant viršaus pilam tofu masę.

Ne vegetarai ir ne veganai, bei tie, kurių antros pusės nesupranta patiekalų be mėsos, gali pridėti smulkintos dešrytės ar kažko panašaus.

Kepti reikia 190C orkaitėj apie 25min.

Išimti gražiai gana sudėtinga, bet pavyksta.

Skanaus!


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų