• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skanus ir nekasdieniškas jautienos paruošimas

Ingredientai:

    * Jautiena, 330 gramų

    * Svogūnai, 2 vienetai

    * Česnakai, 5 skiltelės

    * Tarkuotas imbieras, 1 šaukštas

    * Kukurūzų Krakmolas, 2 šaukštai

    * Daržovių arba vištienos sultinys, 150 mililitrų

    * Cukrus, 4 šaukštai

    * Šviesusis Sojos padažas, 2 šaukštai

    * Tamsusis Sojos padažas, 4 šaukštai

    * Austrių padažas, 2 šaukštai

    * Aliejus, 5 šaukštai

REKLAMA
REKLAMA

Gaminimas:

Jautieną smulkiai supjaustome, maždaug 4 cm ilgio ir 1 cm storumo gabalėliais. Mėsą sudedame į indą, užberiame 2 šaukštus cukraus ir 2 šaukštus krakmolo, užpilame šviesiu sojos padažu. Gerai išmaišome ir paliekame marinuotis marinuotis 10-15 min.

REKLAMA

Svogūnus supjaustome stambiais kubeliais. Česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame.

Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies. Kai aliejus įkaista, į keptuvę beriame svogūnus, česnaką ir imbierą. Maišydami daržoves kepiname apie 20 sekundžių, tada sumetame jautienos gabalėlius. Maišydami kepame kol mėsa apskrus. Tuomet į keptuvę pilame sultinį, austrių padažą, tamsų sojos padažą ir porą šaukštų cukraus. Maišydami troškiname kol išsiskirs tirštas rudas padažas.

Valgome su ryžiais ryžiais.



Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų