• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiaušiniai - puikus baltymų  ir vitaminų šaltinis.

Juos galima virti, kepti, virti be lukšto ant lengvos ugnies, naudoti troškinimui, dėti į kremą  ar glajų. Prieš gaminant juos reikia palaikyti kambario temperatūroje.

REKLAMA
REKLAMA

Šiam patiekalui iš kiaušinių reikės:

6 kiaušiniai, 150 g virto kumpio (gali būti ir virta dešra), 100g tarkuoto fermentinio sūrio, česnako, 2 svogūno laiškai (tinka ir 1,4 galvutės), maltų juodųjų pipirų, krapų, petražolių, majonezo.

Kiaušinius išverdame, nulupame ir perpjauname išilgai. Išimame trynius, smulkiai supjaustome kumpį, česnaką, svogūnus, sudedame į dubenį ir kartu su sūriu, pipirais, petražolėmis ir krapais sutriname šakute, įdedame majonezo ir išmaišome.Gautą masę sudedame į kiaušinių puseles.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų