REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Indrės Burlinskaitės saldainiai (nuotr. Instagram)

Kūno rengybos trenerė Indrė Burlinskaitė jau ne vienerius metus savo gerbėjus lepina ypatingai gardžiais ir puikiai atrodančiais, tačiau mažiau kaloringais desertais, kurie puikiai tiks tiems, kas nori valgyti skaniai, tačiau nepakenkti ir savo kūno linijoms.

13

Kūno rengybos trenerė Indrė Burlinskaitė jau ne vienerius metus savo gerbėjus lepina ypatingai gardžiais ir puikiai atrodančiais, tačiau mažiau kaloringais desertais, kurie puikiai tiks tiems, kas nori valgyti skaniai, tačiau nepakenkti ir savo kūno linijoms.

REKLAMA

Visai neseniai Indrė pranoko pati save ir „Instagram“ pasidalijo sveikesne populiarių saldainių versija.

Tai – namuose ruoštų rankų darbo „Ferrero“ saldainiai.

„Tereikės 5 ingredientų, o gamyba super paprasta!

Produktai:

  • 1 didelis sunokęs avokadas;
  • 200 g juodo 80% šokolado (dvi plytos);
  • 20 g  saldiklio (aš naudoju „stevia“ Alvo);
  • Kepinti lazdyno riešutai be odelės;
  • Smulkinti/kepinti žemės riešutai (būna pirkti mažais maišeliais. Sunaudojau 2).

Gamyba:

100 g šokolado ištirpiname ant silpnos ugnies, avokadą ir saldiklį sutriname mikseriu. Gautą masę sumaišome su šokoladu ir dedame į šaldymo kamerą 1h, kad šiek tiek sukibtų ir būtų paprasta formuoti kamuoliukus. Rankomis formuojame norimo dydžio kamuoliukus į vidų įdėdamos po 1 lazdyno riešutą be odelės (jei limpa rankose, pirštus pašlapinkite po šalto vandens srove).

REKLAMA
REKLAMA

Gautus kamuolėlius apvoliojame smulkintuose ir kepintuose žemės riešutuose. Taip suformuotus saldainius dar 1h dedame į šaldiklį. Tuo tarpu likusį šokoladą ištirpiname ant silpnos ugnies. Sušalusius saldainius po vieną dedame į šokolado indą, šaukšteliu gražiai apsukame (kad visas saldainis gautų šokolado) ir atidedame į šalį. Taip formuojame visus saldainius ir dar valandai dedame į kamerą.

Vėliau saldainius galima laikyti šaldytuve arba kameroje, kaip kam patinka. Skanaus“ – apie gardaus deserto ruošą rašė Indrė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų