Netrukus žiūrovai išvys kulinarinę laidą, kurios metu virtuvėje tarp gausybės puodų, keptuvių, įrankių ir maisto produktų sukinėsis itin spalvinga asmenybė – legendinės grupės ŽAS narys Bilas.
Lietuvos ryto televizijos eteryje šiuo metu besisukančiame laidos pristatyme galima išgirsti, kaip naujasis laidos vedėjas siūlo nebeleisti pinigų prabangiuose restoranuose, o kulinarijos šedevrus gamintis savo virtuvėje, pasitelkus neatskleistą talentą ir sugebėjimus.
„Manau, kad kiekvienas žmogus širdyje yra užkietėjęs kulinaras, tik problema ta, kad ne visi moka paslėptą talentą ištraukti į dienos šviesą. Tokią laidą vesti nusprendžiau todėl, kad kiekvieną rytą ir vakarą pats sukuosi namų virtuvėje ir mėgstu eksperimentuoti. Pajutau, kad sukaupta patirtis tiesiog veržiasi per kraštus, tad kodėl ja nepasidalinus su kitais žmonėmis? Manau, kad sugebėsiu paprastai ir nesudėtingai žmonėms perteikti paties sugalvotų ir laiko patikrintų patiekalų receptus. Ir dar, ši laida iš tikrųjų unikali tuo, kad žiūrovas apsilankęs artimiausioje parduotuvėje ar turguje, nesunkiai išmoks paįvairinti mitybos racioną, sužinos mano virtuvės paslapčių, sutaupys nemažą pinigų sumą“, - apie laidą pasakoja Bilas.
Laida „Skonio reikalas“ su laidos vedėju Gidonu Šapiro-Bilu jau nuo spalio mėnesio per Lietuvos ryto TV.
Bilas