REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį sekmadienį žiūrovai išvydo trečiąjį tiesiogiai transliuojamą „X faktorius. Žvaigždės“ finalą. Jo metu TV3 televizijos projektą paliko vienas dalyvis, jis visam laikui atsisveikino su aštuntuoju šou sezonu.

Šį sekmadienį žiūrovai išvydo trečiąjį tiesiogiai transliuojamą „X faktorius. Žvaigždės“ finalą. Jo metu TV3 televizijos projektą paliko vienas dalyvis, jis visam laikui atsisveikino su aštuntuoju šou sezonu.

REKLAMA

Šį vakarą pasirodė  grupės RSA ir „Twosome“. Visi jie – Sauliaus Urbonavičiaus-Samo komandoje. Sauliaus Prūsaičio komandoje – Gian Luca Demarco ir Ainis Storpirštis. Marijonas Mikutavičius nusprendė, kad jo komandoje dėl tolimesnės kovos kausis Lina Rastokaitė, Giedrius Leškevičius. Justės Arlauskaitės-Jazzu komandoje – Milita Daikerytė, Deimantė Vaičiūtė-Dejmukas ir Austėja Lukaitė.

Projektas baigėsi netikėta atomazga – mažiausiai žiūrovų balsų surinko Lina Rastokaitė. Ji visam laikui atsisveikino su projektu. 

REKLAMA
REKLAMA

Šį sekmadienio vakarą atidarė Dejmukas. Ji žiūrovus sužavėjo pasirinkusi sidabrinį kombinezoną. Vis dėlto, Saulius Urbanavičius-Samas sakė, kad Dejmukui trūksta pasitikėjimo savimi. Saulius Prūsaitis gyrė jos dainos pasirinkimą. Justė Arlauskaitė-Jazzu savo komandos narei linkėjo nebijoti pasileisti plaukus ir atsipalaiduoti scenoje.

REKLAMA

Antroji į „X faktorius. Žvaigždės“ sceną žengė aktorė Lina Rastokaitė. Ji atliko gerai pažįstamą „Moterys meluoja geriau“ žiūrovams.

Wow, Lina. Tu viską visiems paaiškinai, kad tu savo rankose turėsi satisfakciją. Tikiu, kad ir žiūrovai turėjo satisfakciją. Manau, kad niekam neliko klausimų“, – sakė Saulius Urbonavičius-Samas.

RSA žengė į sceną pasipuošę juodais kostiumais. Šį kartą grupė pasirinko atlikti savos kūrybos dainą. Jie žiūrovus ir teisėjus nustebino pasirinkę jiems neįprastą – rimtą įvaizdį. „Labai keistas dalykas. Aš visai nesitikėjau tokio rimtumo. Gal ir neblogas posūkis“, – sakė Saulius Prūsaitis.

REKLAMA
REKLAMA

Saulius Urbonavičius-Samas savo komandos nariams RSA skyrė „Eurojackpot“ kėdę. Jie keliauja tiesiai į kitą finalą.

Gian Luca Demarco nustebino teisėjus ir žiūrovus pasirinkęs M. Mikutavičiaus dainą „Aš tikrai myliu Lietuvą“. Jis buvo pasidabinęs Vyčiu papuoštu džemperiu, o ant scenos jam kompaniją palaikė Lietuvos kariuomenės kariai.

„Kaip gražu, kaip laiku ir kaip vietoje. Tikėjau kiekvienu žodžiu. Taip patriotiškai ir šviesiai. Tokias dainas tau ir linkiu dainuoti“, – pagyrimų negailėjo Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Marijonas Mikutavičius juokdamasis klausė ar po šio pasirodymo Gian Luca nebijo, kad Italija atims jo pilietybę dėl tokios meilės kitai šaliai. Po šio klausimo Gian Luca juokdamasis sakė, kad jeigu Gitanas Nausėda šiuo metu stebėjo jo pasirodymą, jis mielai priimtų Lietuvos pilieytbę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Penktoji į sceną žengė šiandien gimtadienį švenčianti Austėja Lukaitė. Moteris prikaustė dėmesį ryškiu raudonos spalvos įvaizdžiu, o jos galvą puošė įspūdinga drugelių karūna.

„Austėja, žiūrint į tave mane apima neviltis ir netikėjimu pasauliu. Tu sudarai įspūdį protingo žmogaus, kuris dar ir moka dainuoti. Tačiau žiūrint į tave atrodo, kad esi išmesta iš kažkokios merginų pop grupės. Viską darai švelniai ir be entuziazmo. Šioje dainoje reikia jėgos ir džiaugsmo. Neužkabino, neatnešė emocijos“, – kritikos negailėjo Marijonas Mikutavičius.

Tačiau Justė Arlauskaitė-Jazzu nesutiku su kolegų išsakyta nuomonė ir linkėjo Austėjai nebėgti nuo savęs.

REKLAMA

Giedriaus Leškevičiaus pasirodymas „X faktorius. Žveigždės“ scenoje nepaliko abejingų. Šį sekmadienį jis uždainavo prancūziškai. 

„Giedriau, tobulėji ant akių. Fantastiškas atlikimas. Atrodo ji tokia ritmiška, bet jos reikšmė yra kur kas gilesnė. Tau labai gerai ji skambėjo“, – pagyrimų negailėjo Samas.

„Prasidėjo daina ir pagalvojau, o Dieve, bent kažkas pataiko į kiekvieną natą“, – juokėsi Justė Arlauskaitė ir linkėjo Giedriui atsidurti superfinale.

„Twosome“ grupė šį savaitgalį dovanojo dar vieną neįtikėtinai nuotaikingą šou. Justė Arlauskaitė juokėsi, kad ji nesupranta, kodėl ši grupė dirba su Samu, nes akivaizdu, kad jiems puikiai sektųsi su Sauliumi Prūsaičiu.

REKLAMA

„Aš esu jums labai dėkingas, kad jūs atnešate klasikinį humoro žanrą į šią sceną. Nuostabu, kad jūs atnešate dainas, kurių mes šiaip gyvenime neišgirsime“, – dėkojo Marijus Mikutavičius.

Ainis Storpirštis savo pasirodymu teisėjus paliko be žado. Jie gyrė Ainio sugebėjimą sujungti teatrališkumą ir pasirodymą „X faktoriaus“ scenoje.

„Aš kartais tau patarčiau, nepaisant to, kad man patinka, tavo išsitaškymas kartais pakenkia pačiam dainavimui“, – sakė Marijonas Mikutavičius.

Paskutinė į sceną žengė Milita Daikerytė. Ji žiūrovus prie ekranų prikaustė įspūdingu pasirodymu.

„Tu esi antras žmogus, už kurį aš taip sergu. Pirmoji buvo Monika Pundziūtė“, – atviravo Justė Arlauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tu esi scenai dovana. Ką šiandien darei, yra tiesiog...“, – sakė Samas. 

Praėjusį sekmadienį mažiausiai žiūrovų balsų surinko Marius Repšys ir Inga Šepetkaitė. Jie visam laikui atsisveikino su projektu. Dėl išlikimo kovojo RSA ir Gediminas Gabalis. 

Populiarusius „youtube'ris“ Gediminas Gabalis ant „X faktoriaus“ scenos pamiršo dainos žodžius. M. Mikutavičius teigė, kad vaikinas žaviai nusidainavo. „Jis net žodžius pamiršo mielai. Mokyklinukiškas pasirodymas, reikėtų susitvarkyti su tekstu, visa medžiaga. Daina nebuvo košmariškai sudėtinga“, – sakė teisėjai.

Grupė RSA kaip visada scenoje demonstravo šou ir gerą nuotaiką. Teisėjai sakė, kad reikėtų patobulinti vokalą. „Linksma ir džiugu, bet jau norisi daugiau. Reikia įdėti daugiau į vokalą ir ritmiką“, – sakė M. Mikutavičius.

REKLAMA

Dalyviai stojo prieš teisėjus ir atliko išlikimo dainas. Samas, Jazzu ir Marijus savo balsą atidavė RSA, S. Prūsaitis balsavo už Gediminą. Su projektu atsisveikino Gediminas.

Pasaulinė pandemija pasiekė ir „X faktorius. Žvaigždės“ organizatorius. Projekte nepasirodė aktorius Jokūbas Bareikis. Jis šiuo metu yra saviizoliacijoje, jokių simptomų nejaučia. Visą savaitę žinomas vyras ruošėsi šou, o ketvirtadienį pranešė, kad turėjo kontaktą su sergančiu koronavirusu. Centro darbuotojai patarė izoliuotis ir laukti, kol galės pasidaryti testą.

„X faktoriuje. Žvaigždės“ sekmadienį, 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų