REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį sekmadienį TV3 savo žiūrovus kviečia antrajai „X faktoriaus. Žvaigždės“ laidai. Jos metu dėl trijų vietų tiesioginiuose finaluose kovoja vaikinų kategorija. Komandą sau renkasi Saulius Prūsaitis, o kiti teisėjai šįkart turi tik patariamąjį balsą.

Jau šį sekmadienį TV3 savo žiūrovus kviečia antrajai „X faktoriaus. Žvaigždės“ laidai. Jos metu dėl trijų vietų tiesioginiuose finaluose kovoja vaikinų kategorija. Komandą sau renkasi Saulius Prūsaitis, o kiti teisėjai šįkart turi tik patariamąjį balsą.

REKLAMA

Daugybės plojimų šįkart sulaukė kulinaras Gian Luca Demarco – komisija žavėjosi juo ne tik, kaip atlikėju, bet ir kaip asmenybe.

„Per pirmą pasirodymą buvo didžiulis jaudulys. Visiška nežinomybė. Aš pradžioje galvojau, kad mane negyvą suvalgys“, – juokais pirmojo pasirodymo emocijomis dalijosi kulinaras.

Tiesa, jis yra įsitikinęs, kad ir „Kėdžių iššūkyje“ pasirodys puikiai, mat jo tikslas – eiti ir toliau, jis dėl to itin stengiasi.  „Kadangi aš niekaip nebūsiu dainininkas ar scenos žmogus, tai ta emocija man yra kaifas. Nežinau, ar yra žmogus, kuriam nepatinka dėmesys. Nereikia sau meluoti, reikia kaifuoti. Kaip aš save vertinu? Absoliučiai nežinau, čia ne mano reikalai vertinti – aš neturiu tiek žinių, kad galėčiau save vertinti“, – sakė jis.

Atlikęs itališką dainą apie flirtą ir jo žaidimus, Gian Luca nuginklavo komisijos narius. 

„Kaip jūs pietiečiai mokate visus pasiimti savo atvira širdimi, savo charakteriu, savo šiluma! Tai labai jaučiasi“, – po pasirodymo sakė Justė Arlauskaitė-Jazzu.

REKLAMA
REKLAMA

„Jie – tokie begėdžiai!“ – pridėjo ir S. Prūsaitis.

„Taip, begėdžiai, bet gerąja prasme! Visiems noriu palinkėti tiek šilumos, kiek jos turi tu. Man tai buvo geriausias pasirodymas. Aš neabejoju, kad tu turi kėdę, o jei neturi, aš išeinu iš darbo!“ – drąsiai rėžė Jazzu.

REKLAMA

Netrukus savo nuomonę pareiškė ir Marijonas Mikutavičius, o vėliau jam parūpo, ar Lietuvoje gyvenančiam italui kada būna depresija?

Kulinaras patikino, kad tikrai būna. Pavyzdžiui, prieš pasirodymą jis persidainavo ir peršalo dėl įjungtų kondicionierių. Žinomas vyras neslėpė labai nuliūdęs, nes bijo, kad taip stengėsi, o visa tai nuėjo perniek. Tačiau dėl ypatingo žmonos palaikymo balsą jis netrukus atgavo ir puikiai pasirodė ir šį vakarą.

Visą Gian Lucos pasirodymą galite pamatyti straipsnio pradžioje.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Gian Lucą dažnai galima išvysti televizijos ekranuose, vedant kulinarines laidas. „Aš esu scenos žmogus, bet kalbėti yra viena, o dainuoti – visai kas kita. Aš susijaudinau net tada, kuomet žiūrėjau savo pasirodymo įrašą. Spėjau susinervinti iš naujo. Man atrodo, kad „X faktorius“ yra išskirtinė proga, emocijų krūva, duoda tiek adrenalino. Nesuvokiama adrenalino bomba... Daug metų žiūrėjau šį šou, stebėjau, kaip kiti įgyvendina savo svajones. Aš neturėjau svajonės tapti dainininku. Kol kas dar jos neturiu, bet dalyvauti – labai faina“, – atskleidė pašnekovas.

REKLAMA
REKLAMA

Anot pašnekovo, jam yra svarbus palaikymas iš artimųjų. Vos tik apie dalyvavimą muzikiniame projekte sužinojusi žmona neslėpė, jog džiaugiasi tokiu jo žengtu žingsniu: „Mano žmona visada mane palaiko. Jai patinka, kad aš čia dalyvauju, noriu pabandyti save nauju amplua. Ji labai laiminga.“

Kalbėdamas apie svajones, vyras tikino, kad turi vieną, kurią norėtų įgyvendinti iki 40-ties. „Aš labai norėčiau iki 40 metų surengti labai didelį koncertą, kuriame būtų labai daug žmonių. Būtų labai fainai, jeigu bent vieną kartą gyvenime galėčiau padainuoti priešais labai daug žmonių. Noriu, kad visi šoktų... Būtų labai fainai. 

Taip pat man labai patinka Mikutavičius. Norėčiau surengti su juo pasirodymą. 100 procentų. Aš į jo koncertus nueinu bent 2 kartus per metus. Esu ištikimas jo gerbėjas. Jis yra nuostabus“, – džiugiai sakė jis.

VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų