REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
47
Katažina Zvonkuvienė (nuotr. facebook.com)

Prieš daugybę metų atlikėja Katažina Zvonkuvienė sėkmingai įsisuko į pramogų pasaulį ir savo klausytojus džiugina įvairiu muzikos repertuaru. Vis dėlto nuo ko viskas prasidėjo? Naujienų portalo tv3.lt kalbinta dainininkė mielai sutiko pasidalinti savo sėkmės istorija.

47

Prieš daugybę metų atlikėja Katažina Zvonkuvienė sėkmingai įsisuko į pramogų pasaulį ir savo klausytojus džiugina įvairiu muzikos repertuaru. Vis dėlto nuo ko viskas prasidėjo? Naujienų portalo tv3.lt kalbinta dainininkė mielai sutiko pasidalinti savo sėkmės istorija.

REKLAMA

K. Zvonkuvienė jau nuo mažų dienų svajojo apie atlikėjos karjerą, kuri jai itin sėkmingai klostosi ligi šiol.

Apie atlikėjos karjerą svajojo nuo mažų dienų

Moteris juokėsi, kad vaikystėje nepaleisdavo šukų iš rankų, kurios jai priminė mikrofoną: „Aš save prisimenu su šukomis rankose ir su įvairiais papuošalais ant galvos. Jau nuo mažų dienų svajojau apie atlikėjos karjerą. Kiek save pamenu, tiek apie tai mąsčiau. Dar turėjau tokių jaunatviškų pamąstymų – medicinos darbuotoja, policininkė, nes buvo populiaru ir madinga. Buvo tikrai gražu, nes balti chalatai ir uniformos. Bet iš esmės, visada žinojau, kad noriu muzikuoti.“

K. Zvonkuvienė džiaugėsi, kad iš artimųjų sulaukė palaikymo, todėl niekas nesutrukdė jai siekti savo svajonių.

„Nebuvo tokio dalyko, kad aš ateičiau ir tėvams pasakyčiau, kad noriu būti dainininke. Aš muzikavau nuo mažų dienų. Visur teko dalyvauti ir koncertuoti. Mano meilę muzikai visi palaikė. Juk aš nevogiau nieko ir nesugalvojau kokių nesąmonių, o priešingai – dainuoju žmonėms. Mano mamai labai patiko. Žmonėms irgi patiko mano dainų atlikimas bei pasirodymai. Nepaisant to, kad pasirodymai tada dar buvo vaikiški. Tėvai tikrai didžiuojasi“, – pabrėžė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Atlikėja atskleidė, kad jos jausmai – itin trapūs, todėl išgyvendavo dėl visų piktų komentarų ar replikų. Laimei, tokių daug nebūdavo, o net priešingai  – visi ją palaikė ir gyrė.

REKLAMA

„Visi mane palaikė. Tai labai motyvavo ir suteikė man daugiau pasitikėjimo savimi. Kai tu darai, o tavęs niekas nepalaiko – sunku. Tada lieka tikėti tik savo jėgomis, o tai būna nelengva. Man taip atrodo. Ypač, kai aš esu jautrios širdies, ir viską priimu labai jautriai. Džiugu, kad aplinkiniai žmonės džiaugėsi dėl manęs. Grubiai tariant, buvau kaimo pažiba. Mokykloje moksleivių buvo apie 150. Iš visų mokinių buvau pagrindinė daininga mergina. Buvau tiesiog žvaigždutė. Man tai labai patiko“, – apie vaikystę pasakojo pašnekovė.

Tiesa, K. Zvonkuvienės tėvams rūpėjo pagrindinis klausimas – ar užteks pinigų pragyvenimui? 

REKLAMA
REKLAMA

„Tėvai man tik sakydavo, kad pagalvočiau, ar iš muzikos pavyks nusipirkti duonos. Ragino, kad gerai apsvarstyčiau, bet bendru sutarimu nutarėme, kad tai – mano kelias. Po visų muzikos įstaigų, nusprendžiau, kad noriu įstoti į Pedagoginį. Į muzikos pedagoginio profesiją. Toli nuo muzikos nebėgau, bet tuomet mano seserys buvo baigusios Pedagogiką. Aiškinau, kad tikrai nebūsiu 3-ioji sesuo – pedagogė. Bet niekada nesakyk niekada“, – atskleidė atlikėja.

Nors K. Zvonkuvienei ir sėkmingai pavyko įsisukti į pramogų pasaulį, tačiau jei to nebūtų buvę, ji bandytų save realizuoti kitoje sferoje: „Jeigu nebūtų pasisekę muzikoje, tuomet būčiau mokytoja. Apart dainavimo nieko kito nemoku. Man visada norisi augti ir tobulėti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sėkmės garantas – tikėjimas savimi

K. Zvonkuvienė neslėpė, kad pasiekti karjeros aukštumų jai padėjo net keli faktoriai.

„Iškilti Lietuvoje man padėjo sėkmės faktorius, užsispyrimas, tikėjimas, atkaklumas, meilė muzikai, begalinis noras ir tikėjimas savimi. Nereikia bandyti prisitaikyti ar vaidinti kitokio, nei esi. Reikia, kad žmonės priimtu tokį, koks esi.  Žinoma, pažintis su mano vyru man labai padėjo. Man jis atlieka labai didelį vaidmenį muzikinėje karjeroje“, – atskleidė pašnekovė.

Moteris įsitikinusi, kad šalyje yra daug talentingų žmonių, tačiau ne visi jie yra charizmatiški, todėl išpopuliarėti taip ir nepavyksta.

REKLAMA

„Sėkmė gali tave užklupti netikėtai. Gali įdėti daug darbo ir pastangų, tačiau nieko nesigaus. Yra labai daug talentingų žmonių, kurie taip ir nepasiekė nieko. Nekalbu tik apie muziką. Aišku, kad privalu turėti tvirtą charakterį. Kuomet kiti tavimi netiki, tuomet didėja noras įrodyti kitiems, kad tu gali. Pastebiu, kad yra labai daug talentingų žmonių, tačiau jiems nepavyksta išpopuliarėti, nes jie nėra charizmatiški. Toli nenueisi, nors ir turi gerą balsą. Trūksta asmenybių. Visi labai mėgsta susitapatinti su užsienio žvaigždėmis“, – savo nuomonę išsakė dainininkė.

Be abejo, svarbu turėti ne tik charizmą, tačiau ir begalinį norą: „Reikia turėti didžiulį norą, kad sugebėtum atsilaikyti prieš kitus. Reikia įrodyti sau, o paskui ir kitiems, kad tu tikrai myli muziką ir nori jos siekti visą gyvenimą. Reikia suprasti, ar tai darai dėl pinigų, ar dėl meilės muzikai.“

Žinoma šalies dainininkė džiaugėsi, kad jai labai pasisekė dėl vieno dalyko: „Lietuva yra maža rinka. Mūsų yra pakankamai daug, tačiau nėra tiek daug vietų, kur galėtume koncertuoti, pasirodyti. Mano atveju yra gerai, kad esu atlikėja, kuri 3 kalbomis turi repertuarą. Galiu pasiūlyti įvairią programą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų