REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 „McLaren“ atstovas Jensonas Buttonas F-1 pilotams, kurie yra nepatenkinti naujų V6 turbo variklių skleidžiamu garsu, siūlo lenktyniauti kitur.

REKLAMA
REKLAMA

Ne tik čempionato sirgaliai, bet ir kai kurie lenktynininkai pareiškė neigiamą nuomonę apie naujuosius motorus bei jų skleidžiamą garsą. Vienas iš jų – Sebastianas Vettelis. Pastarasis viešai pareiškė, kad šiemet į bolidus montuojamų V6 turbo variklių garsas yra „visiškas š****“.

REKLAMA

J. Buttono teigimu, pilotai, kurie yra nepatenkinti naująją F-1 ir naujųjų motorų garsu, gali palikti šį čempionatą ir lenktyniauti kitur.

„Jei esi nepatenkintas – lenktyniauk kitur“, – pareiškė „McLaren“ pilotas J. Buttonas.

„Kai kerti finišo liniją pirmas – tu nugali lenktynėse. Tau visiškai nerūpi kokį garsą skleidžia variklis ar kaip atrodo tavo bolidas. Tu nugali geriausius pilotus pasaulyje. Štai kas tau labiausiai rūpi.“

REKLAMA
REKLAMA

Nusiskundimų naująją F-1 neturi ir čempionate pirmaujantis „Mercedes“ pilotas Nico Rosbergas.

„Kol kas viskas gerai. Tai turėjo įtakos komandų išsidėstymui rikiuotėje. Nuo to visiems geriau“, – kalbėjo N. Rosbergas.

„Pastaruosius keletą metų laimėdavo vis tas pats vyrukas, taigi pokyčių tikrai reikėjo. Naujuosius bolidus yra tikrai malonu pilotuoti. Man tai tinka. Taigi viskas yra gerai.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų