REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos futbolo A lygos ir „Hegelmann LFF taurės“ varžybų tvarkaraščiuose įvyko pokyčiai.

Lietuvos futbolo A lygos ir „Hegelmann LFF taurės“ varžybų tvarkaraščiuose įvyko pokyčiai.

REKLAMA

Šį šeštadienį, spalio 17 dieną, Panevėžio „Aukštaitijos“ stadione turėjęs vykti „Hegelmann LFF taurės“ antrasis pusfinalis tarp vietos „Panevėžio“ bei Vilniaus „Riterių“ yra perkeltas į spalio 20-ąją. Susitikimas vyks 18 val.

Tokiu būdu 19-ojo A lygos turo mačas, kuris tarp šių abiejų klubų spalio 20 dieną turėjo vykti Vilniuje, bus žaidžiamas taip pat LFF stadione spalio 28-ąją 18.30 val.

COVID-19 atvejį nustačius į Lietuvos rinktinę pakviestam „Riterių“ atstovui Dominykui Barauskui, su juo kontaktavę komandos nariai iki spalio 16 dienos yra priversti būti saviizoliacijoje.

Saviizoliacija ekipai yra būtina, kadangi „Riteriai“ šiuo metu nedalyvauja tarptautinėse varžybose, kurių organizavimui yra nustatytos ir patvirtintos atskiros tarptautinės taisyklės dėl COVID-19 (koronaviruso infekcijos) valdymo.

REKLAMA
REKLAMA

„Šiems pasikeitimams didžiausią įtaką turėjo Vilniaus „Riterių“ klubo situacija. Sostinės klubas ir toliau lieka saviizoliacijoje, o treniruočių procesą pradės tik penktadienį.

REKLAMA

Suprantama, jog jie neturės pakankamai laiko tinkamai pasiruošti artėjančioms rungtynėms. Dėkojame komandoms už supratingumą šioje nedėkingoje situacijoje, tai leido išvengti papildomų niuansų. Verta pažymėti, jog šis sprendimas neiškreips A lygos tvarkaraščio, nes perkeliamos būtent „Panevėžio“ ir „Riterių“ čempionato rungtynės.

Nepaisant to, mes ir toliau aktyviai bendraujame su Vyriausybe bei Sveikatos apsaugos ministerija. Pirmadienį turėsime posėdį, kurio metu gausime gaires, kaip elgtis esant COVID-19 krizei, todėl tikiu, kad ateityje būsime dar geriau pasiruošę“, – teigė LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

Pirmasis „Hegelmann LFF taurės“ pusfinalis, kaip ir buvo numatyta, įvyks spalio 17-ąją – tada nuo 15 val. LFF stadione susigrums Vilniaus „Žalgiris“ ir Marijampolės „Sūduva“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų