REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
61
Mikropigmentacijos centro – klinikos atidarymas (tv3.lt fotomontažas)

Krištolinė šventė – taip buvo pavadintas pirmojo Lietuvoje, analogų neturinčio Mikropigmentacijos centro – klinikos atidarymas.

61

Krištolinė šventė – taip buvo pavadintas pirmojo Lietuvoje, analogų neturinčio Mikropigmentacijos centro – klinikos atidarymas.

REKLAMA

Kaune duris atvėrusios vis labiau populiarėjančių grožio procedūrų erdvės įkurtuvės sutapo su kitu svarbiu įvykiu – žinomos ilgalaikio makiažo meistrės bei centro savininkės Gitanos Vizgaitienės penkioliktosiomis veiklos metinėmis.

„Penkiolikos metų jubiliejus vadinamas krištoliniu. Todėl šį vakarą jo pas mus gana gausu – vaišės iš tikro krištolo taurių, žvakės krištolo žvakidėse, „Ledo meistrų“ sukurta krištolo skaidrumo arka, papuošalų iš natūralių akmenų kūrėjos Jūratės Kalvaitienės iš kalnų krištolo svečiams sukurti suvenyrai, savo skaidrumu vakaro temą atspindintys užkandžiai su sraigių ikrais“, – šventės organizatorių paruoštas staigmenas pirmiesiems centro lankytojams vardino renginio vedėjai Nerijus Juška ir Dainius Martinaitis.

Susipažinti su Mikropigmentacijos centro – klinikos veikla panoro ir daug žinomų žmonių –dainininkė Neringa Šiaudikytė, televizijos gelbėtoja Gerda Žemaitė, dainininkė Nijolė Pareigytė, humoristas Artūras Orlauskas su žmona Edita, šokėja Sandra Kniazevičiūtė, dainininkė Gabija Radžiūnaitė, medalių kūrėja Irina My My, pasaulio šokių čempionai Lina Chatkevičiūtė ir Donatas Vėželis, dainininkė Viktorija Vaičaitė, plaukų stilistas Karolis Murauskas, švenčių planuotoja Inga Budrienė, dizaineris Kęstutis Lekeckas, šokėja Gintarė Slausgalvienė, dainininkė Gabrielė Rutkauskienė – Vasha ir kiti.

REKLAMA
REKLAMA

„Unikalaus centro įkūrėja – savo srities profesionalė Gitana Vizgaitienė, moterų grožiu besirūpinanti jau 15 metų! Tai specialistui tikrai įspūdingas laikotarpis, kurio metu buvo galima sukaupti daugybę patirties, nuolat tobulintis ir susipažinti su vis modernėjančiomis technologijomis“, – taip buvo pristatyta šventės kaltininkė, dažnai kompetetingais patarimais apie ilgalaikes grožio procedūras besidalinanti viešojoje erdvėje.

REKLAMA

Anot G. Vizgaitienės, mikropigmentacija arba permanentinis (ilgalaikis) makiažas šiuo metu išgyvena tikrą piką ir tai nekelia jokios nuostabos, juk kiekviena moteris nori visuomet atrodyti graži, nepriklausomai nuo aplinkybių – tiek eidama į svarbų susitikimą, tiek išėjusi ir sporto salės ar ryte pažvelgusi į veidrodį. Be to, mikropigmentacijos procedūros gali padėti tiek moterims, tiek ir vyrams, jaučiantiems diskomfortą dėl prarastų antakių ar blakstienų plaukelių, įvairių traumų ar chemoterapijų. Taip pat jų pagalba galima maskuoti randus, koreguoti iš prigimties nesimetriškus veido bruožus ar kitas problemines veido vietas.

REKLAMA
REKLAMA

„Dar vienas mikropigmentacijos tikslas yra išryškinti natūralius veido bruožus, suformuoti tobulas linijas ir suteikti daugiau ryškumo“, - sakė „Nouveau Contour“ mikropigmentacijos meistrės titulą turinti pašnekovė.

Jos teigimu, renkantis meistrą, turėsiantį atlikti ilgalaikio makiažo procedūrą, pirmiausiai reikia pasidomėti, kokią jis patirtį turi sukaupęs. Pagrindinis faktorius – kiek procedūrų per metus meistras atliko. „Kaip pavyzdys: meistras turi šešių metų patirtį, tačiau į mėnesį atlieka tik vieną procedūrą. Taigi jo praktika yra nedidelė. Atkreipkite dėmesį, kur Jūsų pasirinktas meistras mokėsi arba įgijo kvalifikaciją“, - sakė G. Vizgaitienė.

Anot jos, Mikropigmentacijos centras – klinika, kur būtų atliekamos tik ilgalaikio makiažo procedūros, yra jos ilgametė svajonė, kurios išpildymas užtruko tris metus.

„Bet dabar viskas taip, kaip norėjome. Matyt, kiekvienam naujam įvykiui turi ateiti savas laikas“, - užsiminė G. Vizgaitienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų