REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį sekmadienio vakarą įvyko trečiasis tiesiogiai transliuojamas „X faktoriaus“ finalas. Jo metu paaiškėjo du dalyviai, kurie turėjo atsisveikinti su projektu.

Šį sekmadienio vakarą įvyko trečiasis tiesiogiai transliuojamas „X faktoriaus“ finalas. Jo metu paaiškėjo du dalyviai, kurie turėjo atsisveikinti su projektu.

REKLAMA

Dalyvių likimas teko žiūrovų rankoms. Jie buvo nuolat kviečiami balsuoti ir palaikyti savo favoritus. Žiūrovų aktyvumas šįvakar buvo kaip niekad svarbus.

Kaip ir kiekvieną sekmadienį, čia buvo sunku atsikvėpti nuo įtampos, džiaugsmo ašarų, o kai kam – ir nusivylimo. Projekte pasirodė muzikos mylėtojai bei visi tie, kurie svajojo tapti ryškiausiomis Lietuvos žvaigždėmis ir dainomis užburti tūkstantines minias. 

Visą savaitę prieš finalą dalyviai intensyviai ruošėsi svarbiausiam pasirodymui. Didžiausias dalyvaujančių noras buvo sužavėti žiūrovus ir išgirsti liaupses iš teisėjų lūpų. Tris valandas trūkusiame šou pasiruošė aštuoni dalyviai ir kovėsi dėl geriausiojo vardo. 

REKLAMA
REKLAMA

Mažiausiai žiūrovų balsų pelnė Paulius Mscichauskas. Marijono Mikutavičiaus mokinys be kovos paliko projektą. 

„Šiandien Paulius sakė, jeigu jis iškris, bus tiesiog architektu. Ar tu iškrisi, ar neiškrisi, gyvenime bus daug įvykių, bet aš manau, kad tu būsi ir architektas, ir atlikėjas. Tu turi savo muzikinį kelią, tai ne pabaiga, o tik tramplinas“, – po iškritimo kalbėjo Marijonas.

REKLAMA

Prie iškritimo ribos šiandien vis dėlto atsidūrė grupė „Jett Star“ ir Jolanta Labinskytė.

Prieš teisėjų teismą stojusieji atliko savo iškritimo dainas. Atlikus jas teisėjų balsai pasiskirstė vienodai, todėl spręsti, kas paliks projektą, turėjo žiūrovai. Tiek „Jett Star“, tiek Jolanta surinko vienodą skaičių teisėjų balsų. Vėdėjams atskleidus žiūrovų balsus, paaiškėjo, kad šou palieka rokeriai. Už juos balsavo 2181 kartą, už Jolantą – 2306 kartus. 

Kitos savaitės pasirodymui ruošiasi Martyna Jezepčikaitė, Jolanta Labinskytė, Norbertas Latkowski, Gerda Zaptoriūtė, Milda Martinkėnaitė, Titas ir Benas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų