REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
66
V. Cololo šarvojimo akimirkos (nuotr. Fotodiena/Justino Auškelio)

Šio šeštadienio popietę artimieji bei draugai rinkosi atsisveikinti su netikėtai Ispanijoje gruodžio 2-ąją mirusiu humoristu Vitalijumi Cololo.

66

Šio šeštadienio popietę artimieji bei draugai rinkosi atsisveikinti su netikėtai Ispanijoje gruodžio 2-ąją mirusiu humoristu Vitalijumi Cololo.

REKLAMA

Vitalijaus artimieji atsisveikinti su juo pakviesti Druskininkinkų laidojimo namuose „Nutrūkusi styga“.

V. Cololo dukra Evita kreipėsi į susirinkusius žiniasklaidos atstovus su prašymu nefotografuoti velionio urnos.

Čia atvyko ir kovotojas Aleksandras Kazakevičius su žmona Greta Lebedeva ir jųdviejų sūneliu Eldaru. „Jis buvo tikrai labai nuoširdus, geras žmogus. Esame su jo patyrę ir kelionių, ir projektą. Tiesiog, suprantat, tas toks ryšys šiaip neatsiranda. Po projekto mes su juo tikrai labai susidraugavome ir mūsų draugystė buvo labai šilta iki šios dienos“, – sakė A. Kazakevičius.

Į šarvojimą atvyko ir artimas V. Cololo draugas bei kolega Karolis Sakalauskas. Itin jautriai šią netektį išgyvenęs vyras sunkiai tramdė emocijas. 

REKLAMA
REKLAMA

Jis neslėpė, kad su Cololo siejo savo ateitį bei darbus. „Turėjome daug minčių, daug idėjų, planavome jas įgyvendinti. Laukėme jo sugrįžtant, ruošėmės grįžti prie bendro stalo, aptarti ateities planus, tolimesnius darbus“, – sakė jis pridėdamas, kad visa tai susiję nebūtinai su televizija, kurioje abu dirbo anksčiau.

REKLAMA

„Galvojome apie liksmus dalykus, linksmus darbus, tai, kas patinka visuomenei. Viskas, kas susiję su humoru, buvo mūsų mėgstama sritis, mūsų arkliukas“, – sakė jis. 

Paklaustas, koks V. Cololo išliks atmintyje, K. Sakalauskas sakė, kad linksmas, geras ir nuoširdus bičiulis. Jis pridėjo, kad su Vitalijumi yra pažįstamas virš 12 metų.

Kolegai gražių žodžių negailėjo ir Dainius Martinaitis. „Bičiuliavomės. Ir, kaip sakau, galbūt prisijuokavome, nes esame juokavę, kad su mūsų profesija pensijai taupyti neapsimoka, kada maišos dienos, naktys. Nervų daug kainuoja. Labai gaila, kad tie žodžiai, sakykime, taip ir išsipildė. 45 metai yra per anskti. Sunku vis dar tai suvokti“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

D. Martinaitis pridėjo, kad V. Cololo buvo itin nuoširdus ir visada pozityvus žmogus. „Jei jausdavaisi blogai, jis lengvai tave galėdavo ir prajuokinti, ir pakrauti, ir vilties suteikti, jei kažkokios bėdos. Net sunku prisiminti kažką blogo, aš nė nesu jo matęs liūdno“, – prisiminimais dalijosi jis.

„Jis širdyje tikriausiai visuomet toks liks, visi jį tokį ir per televizorių matė. Jis ir gyvenime toks buvo – ne tik pokštauti mokėjo, bet ir rimtom temom pakalbėti. Su juo buvo labai įdomu bendrauti. Labai gaila, kad toks žmogus ir draugas paliko gyvenimą“, – pridėjo jis.

Išreikšti užuojautos artimiesiems atvyko Vytautas Šiškauskas, prisiminęs humoristą tik geriausias žodžiais: „Visada pozityvus ir geras draugas. Jis visada visus užtardavo geru žodžiu, ir jeigu kam liūdna, jis visąlaik jį palaikys, ne taip, kaip kartais pas mus būna. Jis visąlaik už tai, kad žmogui būtų gerai.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienį, gruodžio 9 d. 13 val., V. Cololo bus palaidotas Druskininkų „Ratnyčios“ kapinėse. Artimieji labai prašo pagerbti Vitalijaus atminimą tik kukliu baltu gėlės žiedu ir žvakute. 

Šeima nuoširdžiai dėkoja visiems už palaikymą, bet prašo gerbti privatumą ir šį skausmingą laikotarpį leisti jiems ramiai gedėti. „Dėkojame visiems už palaikymą. Jaučiame visų Jūsų paramą. Netikėta Vitalijaus mirtis pribloškė mus visus. Vis dar bandome suprasti ir įsisąmoninti tai, kas įvyko. Bet kalbėti apie tai per sunku. Todėl prašome nedraskyti širdies skambučiais ir klausinėjimais“, – prašė velionio žmona Inga.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Vitalijus kartu su žmona Inga atostogavo Ispanijoje ir lankėsi pas artimą bičiulį Valdą Burnį, dar žinomą kaip grupės „Išjunk šviesą“ vokalistą. Vyras mirė Ispanijoje, kur jam buvo atlikta operacija.

REKLAMA

„Taip atsitiko, visiems šokas. Viskas labai netikėta, nieko negaliu papasakoti. Šeimos pageidavimu, kol kas jokių komentarų negaliu duoti. Esu šalia, yra kitų rūpesčių, viskas įvyko greitai ir netikėtai“, – apie situaciją kalbėjo Valdas.

Druskininkuose gimęs graikų kilmės V. Cololo dirbo TV3 televizijoje, kurioje vesdavo įvairias pramogines laidas, dalyvavo televizijos projektuose, taip pat vaidino kino filmuose.

Rugpjūčio 3-iąją garsiam vyrui suėjo 45-eri. 

Akimirkos iš V. Cololo šarvojimo – nuotraukų galerijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų