REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Iglė Bernotaitytė (nuotr. Organizatorių)

Šis penktadienis Iglei Bernotaitytei – ypatingas. Žinoma dainininkė bei muzikinio projekto „X faktorius“ nugalėtoja šiandien, lapkričio 15-ąją, švenčia 20-ąjį savo gimtadienį.

28

Šis penktadienis Iglei Bernotaitytei – ypatingas. Žinoma dainininkė bei muzikinio projekto „X faktorius“ nugalėtoja šiandien, lapkričio 15-ąją, švenčia 20-ąjį savo gimtadienį.

REKLAMA

Ir nors anksčiau į gimtadienius ji dėl vienos priežasties žiūrėdavo kiek skeptiškai, dabar ji šypsosi – šiandien tikrai kels šventę.

Pakiliai nusiteikusi Iglė pasakojo, kad gimtadienį minės Vilniuje, su artimiausiais draugais. „Visuomet dejuoju, kad draugų neturiu, neturiu, ką kviesti, ir todėl jokių didelių švenčių nedarydavau. Bet, pasirodo, yra tikrai labai daug artimų žmonių, kurie nori sudalyvauti mano šventėje. Man tai yra be proto didelis džiaugsmas“, – sakė atlikėja.

Iglė pasakojo, kad anksčiau gimtadienių nesureikšmindavo, o kaip šventė 19-tąjį – nė neprisimena. Vis dėlto šis gimtadienis, kaip ir 10-asis, tikėtina, jai bus ypatingas. „Kai man buvo 10 metų, tėvai padarė labai didelį gimtadienį, o kadangi praėjo dar 10 metų, ir jau atėjo 20-tas, atrodo, kad tai tikrai įdomus, svarbus skaičius“, – pridėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Būtent 10-tąjį savo gimtadienį žinoma dainininkė atsimena ir iki šiol. „Tada į namus atėjo labai daug mano draugų, gal 10 klasiokų. Gavau įvairių dovanų, žaislų, mama buvo paruošusi įvairiausių gimtadienio žaidimų. O ir pati buvau nupiešusi tokią raganą, ant kurios reikėjo uždėti spuogą“, – besijuokdama prisiminimais dalijosi I. Bernotaitytė.

REKLAMA

Tiesa, gimus merginos sesei, visa tai kiek pasikeitė: „Tada jau aš perėmiau visus žaidimų organizavimus – kurdavau tai, ką ir pati anksčiau žaisdavau per savo gimtadienius.“

Paklausta apie svajonių dovaną šiais metais, Iglė, po neilgos pauzės, pripažino: „Šį gimtadienį labai norėčiau nueiti į „Antikvarinių Kašpirovskio dantų“ koncertą (juokiasi). O šiaip man labai patinka, kai mane nustebina. Visai nesvarbu, kokia tai dovana – jei aš nežinau, kokia ji bus, man bus tikrai labai smagu.“

Praėję metai Iglei buvo išties ypatingi, nes mergina pradėjo ir savo drabužių verslą. Tiesa, dėl muzikinės veiklos šiuos darbus kol kas yra sustabdžiusi. „Metai buvo išties labai darbingi, tikriausiai, darbingiausi. Su verslu kurį laiką sustojau, nes turiu kitų reikalų, tačiau kai ir vėl atsiras įkvėpimas, manau, ir toliau viską tęsiu“, – džiugią žinią gerbėjams pranešė ji.

Kalbėdama apie ateinančius, 20-tuosius savo gyvenimo metus, žinoma mergina pridėjo, kad puikiai žino, ko iš jų tikisi: „Norėčiau mažiau kreipti dėmesį į tokias problemas, kurios iš tiesų nė nėra didelės. Kartais labai sureikšminu mažus dalykus neigiama to žodžio prasme. Būtent todėl sau palinkėčiau, kad dėl to nesinervuočiau.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų