REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
 Neringos Čereškevičienės sūnus ir jo mylimoji (nuotr. facebook.com)

Liepos pabaigoje „Tele-Bim-Bam“ dainos „Musė“ atlikėjas Justas Čereškevičius vedė savo mylimąją Ievą Urbonaitę. Įsimylėjeliai šiuo metu išgyvena pačias gražiausias ir šilčiausias akimirkas.

5

Liepos pabaigoje „Tele-Bim-Bam“ dainos „Musė“ atlikėjas Justas Čereškevičius vedė savo mylimąją Ievą Urbonaitę. Įsimylėjeliai šiuo metu išgyvena pačias gražiausias ir šilčiausias akimirkas.

REKLAMA

Su naujienų portalo tv3.lt skaitytojais Justas pasidalijo meilės istorija bei užsiminė apie vaikus.

Slapta suplanuotas pasimatymas ir piršlybos

Justas atviravo, jog mylimąją šokėją sutiko dar mokyklos laikais,  o jų pirmąjį susitikimą suorganizavo jo draugė: „Tuo metu vyko Europos jaunių irklavimo čempionatas, prie kurio ir man teko šiek tiek prisidėti iš organizacinės pusės. Viena iš tuometinių darbo partnerių pakvietė kavos ant Barbakano kalno – reikėjo kažką aptarti. Kartu ji atsivedė savo draugę Ievą. Vėliau paaiškėjo, kad tai buvo gerai suplanuotas susitikimas su vieninteliu tikslu... Kaip matote – tikslas pasiektas...“

Praėjus 6 metams po užsimezgusios draugystės, Justas žengė rimtą žingsnį. „Ievai pasipiršau, turbūt, gan neįprastu būdu. Suorganizavau orientacines varžybas po Vilniaus senamiestį, o tiksliau – vietas, kurios mums abiem yra artimos. Finaliniame punkte pasipiršau. Nebuvo taip paprasta, kaip tikėjausi. Bet svarbiausia, kad prisiminus – kyla šypsena“, – sakė vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Gyvenimas susituokus bei sunkumai

Anot Justo, jų vedybinis gyvenimas yra puikus – apie tokį nė nesvajojo, tačiau, natūralu, kad gyvendami santuokoje, jie susiduria ir su tam tikrais sunkumais. 

REKLAMA

„Žodis sunkumas pas mus pakeičiamas žodžiu iššūkis. O jie tokie, kaip ir kiekvienos jaunos šeimos: nuosavo būsto planavimas, atsakomybių pasidalijimas. Bet bent jau kol kas, visai neblogai laikomės. Nesutarimai pas mus sprendžiami diskusijomis. Nereikia demonstruoti neigiamos emocijos,  geriau įvardinti, koks veiksnys tau jas sukelia. O aiškiai jį supratus, galima išmokti apeiti, arba geriausiai, pakeisti.“

Tiesa, Justas prisipažįsta, kad prieš susituokiant nė nenumanė,  kaip atrodys vedybinis gyvenimas, todėl dabar yra labai laimingas, nes viskas glostosi itin gerai.

REKLAMA
REKLAMA

Santykiai su mama ir šeimos pagausėjimas

J. Čereškevičius džiaugėsi, kad jo žmona su mama palaiko itin šiltą ir glaudų ryšį. „Beveik kiekvieną savaitgalį mama kviečia visus mus blynų“, – šypteli Justas.

Tačiau ne tik jo mama puikiai sutaria su Ieva, bet ir jos draugės. „Kažkada po pasivaikščiojimo po senamiestį su Ieva norėjome užeiti namo pasiimti šiltesnių rūbų. Tačiau nežinojome, kad terasoje buvo ir mamos draugės. Reziume: visi likome terasoje su taurėmis vyno“, – juokėsi pašnekovas.

Nors pora dar nė metų nėra susituokę, tačiau jau svajoja apie vaikus ir gausesnę šeimą. „Norime būti jaunais tėvais. Nematome reikalo delsti. Pastaruoju metu iš aplinkos girdime ir matome, kad daugumai svarbi karjera – tik tuomet vaikai. Mūsų nuomone, karjera įmanoma ir auginant vaikus. Svarbu daryti tai, ką tikrai norime daryti. Tuomet ir tempas skiriasi. Daugumai karjera yra kažkokia savęs patenkinimo forma, bet mes esame patenkinti ir dabar. Tad ir vėl mūsų nuomonė su dalimi visuomenės čia išsiskiria.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyras priduria, kad svajoja apie mažiausiai dvi atžalas, kurioms galės dainuoti įvairaus žanro dainas. Prisiminus „Tele-Bim-Bam“ laikus, jis šypsodamasi teigė, kad vaikučius galės pralinksminti ne tik su „Musė“ daina: „Viskas priklausys nuo mūsų atžalų muzikos skonio. Vis dėlto savyje turiu ir rimto metalisto kraujo (tėtis Alfredas buvo roko grupės „VOLIS“ įkūrėjas bei gitaristas). Taip, kad susėsim, pasikalbėsim ir visi kartu nuspręsim“, – šypteli Justas.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Justas Čereškevičius ir jo mylimoji Ieva Urbonaitė aukso žiedus sumainė 2019-07-27. Lemtingą „Taip“ ištarė Telšių Šv. Antano Paduviečio Katedroje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų