REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Loboda (tv3.lt fotomontažas)

Garsi dainininkė Svetlana Loboda jau Lietuvoje. Šį vakarą ji savo koncertu nustebins Klaipėdoje esančius gerbėjus, o penktadienį jos pasirodymą galės išgirsti Vilniuje viešintys žmonės.

6

Garsi dainininkė Svetlana Loboda jau Lietuvoje. Šį vakarą ji savo koncertu nustebins Klaipėdoje esančius gerbėjus, o penktadienį jos pasirodymą galės išgirsti Vilniuje viešintys žmonės.

REKLAMA

Populiari atlikėja socialiniame tinkle pasidalijo nuotrauka, kurioje ji įamžinta privačiame lėktuve.

Svetlana feisbuke pranešė, kad ji jau Klaipėdoje. „Labas, Klaipėda! Šiandien – jūsų mieste! Mes jau vietoje! Mielai kviečiu į koncertą! Ateisi?” , – klausia atlikėja.

Nuotraukoje ji patogiai gulinti ant lovos, iškėlusi rankas aukštyn. Rodos, ji puikiai nusiteikus, nes iš jos veido nedingsta šypsena. 

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt primena, kad dar visai neseniai Svetlana Loboda užminė mįslę apie vestuves. 

REKLAMA
REKLAMA

Kalbas apie artėjančias vedybas paskatino pati atlikėja, savo paskyroje „Instagram“ sociliniame tinkle pasidalinusi intriguojančiu vaizdo klipu. Vos kelių sekundžių trukmės klipe įamžinta, kaip Loboda pagauna jaunosios mestą gėlių puokštę. Pranešama, kad tai įvyko vykusių Loboda sesers Ksenijos vestuvių dieną.

REKLAMA

Loboda, pasidalijusi vaizdo įrašu, sulaukė gausybės sveikinimų ir nuoširdžių linkėjimų. Dainininkės gerbėjai spėlioja, kas galėtų tapti jos sužadėtiniu. Nemažai yra manančių, kad tai gali būti vokiečių roko grupės „Rammstein“ lyderis, kuris neoficialiai yra įvardijamas vienerių metų Loboda dukters Tildos tėvu.

Kiti galvoja, kad dainininkė šiltus jausmus jaučia paslaptingam nežinomam vyrui, matomam bendroje nuotraukoje, kuria prieš kelias dienas tame pačiame „Instagram“ tinkle pasidalino pati atlikėja.

Ukrainiečių kilmės dainininkė Loboda anksčiau buvo ištekėjusi už choreografo Andrejaus Cario, su kuriuo susilaukė dukters Evos (8 m.). Deja, pora išsiskyrė 2014 m. Sklando gandai, kad antrosios Loboda dukters Tildos, kuri neseniai šventė pirmąjį gimtadienį, tėvas yra garsios roko grupės „Rammstein“ frontmenas Tillas Lindemannas. Bulvarinė spauda teigia, kad muzikos žvaigždės prieš dvejus metus buvo užmezgusios audringą romaną. Nepaisant gandų, Loboda atsisako atskleisti, kas yra Tildos tėvas.

Svetlana Loboda yra viena ryškiausių dainininkių šiuolaikinėje popmuzikos scenoje. Praėjusiais metais dainininkė pelnė nesuskaičiuojamai daug apdovanojimų. Televizijos kanalai „MUZ-TV“ ir „RU-TV“ ją išrinko „Metų dainininke“, taip pat ji pelnė „Fashion People Awards“ premiją, o atlikėjos singlas „Tavo akys“ – radijo stočių „Russkoje Radio“, „Novoje Radio“, televizijos kanalų „RU-TV“, „MUZ-TV“ ir „Musicbox“ pripažintas „Geriausia metų daina“ ir „Geriausiu metu video“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų