REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
18
 Žiedūnė Mardosaitė (nuotr. facebook.com)

Liepos mėnesį TV3 televizijos eteryje startavo naujas serialo „Kam ta meilė?“ tęsinys. Šiame seriale netrūksta romantikos bei linksmų istorijų. Jame vaidina ne tik visiems puikiai žinomi Lietuvos aktoriai, bet ir naujai atrasti veidai. Viena iš jų – Žiedūnė Mardosaitė.

18

Liepos mėnesį TV3 televizijos eteryje startavo naujas serialo „Kam ta meilė?“ tęsinys. Šiame seriale netrūksta romantikos bei linksmų istorijų. Jame vaidina ne tik visiems puikiai žinomi Lietuvos aktoriai, bet ir naujai atrasti veidai. Viena iš jų – Žiedūnė Mardosaitė.

REKLAMA

Seriale mergina įkūnija vieną iš pagrindinių dukterų – Liuciją, kuri yra labai ryški asmenybė, nepaliaujamai ieškanti tobulo vyro, o ir pati neretai įsipainioja į chaotiškas situacijas. Aktorė papasakojo, kad šio serialo personažas atvėrė pačią ją.

Pradėjo žaisti atviromis kortomis

Aktorė atvirauja, kad ne tik charakterio savybės jas vienija, bet ir panašios gyvenimiškos situacijos. „Bruožų mes turim nemažai panašių, net ir panašių situacijų, gyvenimo aplinkybių. Vaikino paieškos – viskas susiklostė panašiai“, – vardina Žiedūnė.

Anot aktorės, iš šio personažo ji perėmė net ir kai kuriuos būdo bruožus. „Liucė atvėrė labiau man pačią mane. Anksčiau aš elgdavausi pagal taisykles: vieną galima daryti, o kito – ne. Liucė man atvėrė tai, kad galima iš ėmės viskas ir gali elgtis taip, kaip tau patinka. Ji yra tokia gana vaikiška ir emocionali, ir viską dėsto atviromis kortomis. Tokia pasidariau ir aš, tam tikrose situacijose.“

REKLAMA
REKLAMA

Mergina atvirauja, jog dažnai savo laime dalinasi labai garsiai, džiaugiasi iš visų jėgų, na, o jeigu jai būna labai liūdna, ji nori, kad kažkas užjaustų, apkabintų. „Dabar pati pradėjau žaisti atvirom kortom, manau, kad tai yra žavu, bet kartais tai kiša koją“, – priduria ji.

REKLAMA

Nepatogios scenos

Nors Žiedūnė dar yra pakankamai jauna aktorė, neturinti daug patirties vaidinant serialuose, tačiau pasakoja, jog sunkumų vaidinant didelių nebuvo. Serialas „Kam ta meilė?“ yra jos pirmasis debiutas žydruosiuose ekranuose, ji pasakoja, kad didžiausias sunkumas buvo tai, kad viskas nauja, nepažįstama ir viskas labai įdomu.

„Aš viskuo džiaugiausi, todėl, manau, kad mano džiaugsmas trukdė aikštelėje. Reikėdavo būti rimtai, susikaupusiai, o aš priešingai – susijaudinus iš laimės. Dėl to man buvo sunku susikaupti, trukdė mano išsiblaškymas.“

REKLAMA
REKLAMA

Mergina seriale vaidina dukterį, kuri ieško antrosios pusės, todėl nenuostabu, kad būdavo ir tokių scenų, kuriose reikia apsinuoginti ar bučiuotis su vaikinais. Nors ji ir neturi daug patirties aktoriniame gyvenime, tačiau puikiai atskiria darbą ir asmeninį gyvenimą, todėl bučiuotis su nepažįstamais vaikinais jai neatrodė sunku.

„Kuomet esi aktorius, tai iš esmės tu nelabai suasmenini žmogaus su kuriuo tu vaidini. Tiesiog tu turi pjesę, žodžius, esi išmokęs tekstą, o toliau eina veiksmas, kuris įrėmina tekstą. Tas veiksmas gali nebent tau asmeniškai, kaip Žiedūnei, būti nemalonus, bet, kai pažvelgi iš personažo pusės, tai viskas susidėlioja į vietas, tu supranti, kad yra tikslas – atlikti profesionaliai darbą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aktorė pasakoja, kad kartais tenka perlipti per pačią save ir pamiršti savo principus. „Kartais išlenda tokie dalykai, kad kai pasižiūri iš savo prizmės pagalvoji: nu blemba gal nelabai aš su juo bučiuotis noriu, bet reikia ir tenka dėl vaidmens. Su vienais energetiškai sutampa gerai laukai, o su kitais tenka labiau pasistengti ir panaudoti daugiau aktorinių įgūdžių“, – juokiasi ji.

Populiarumo banga po pirmojo sezono

Serialas „Kam ta meilė?“ debiutavo per TV3 praėjusiais metais, šiemet rodomas jau antrasis sezonas, todėl nenuostabu, kad mergina jau tapo gerai žinoma. Tačiau ji prisipažįsta, kad didesnio dėmesio sulauke po pirmojo sezono. „Manau, kad, kai buvau šviesiaplaukė, mane labiau visi pastebėdavo, atpažindavo. Dabar esu rudaplaukė, mane mažiau atpažįsta. Bet, kai atpažįsta, man būna labai malonu. Tai yra toks įvertinimas.“

REKLAMA

Žiedūnė pasakoja, jog ir iš vyrų mažai dėmesio susilaukia. „Vyrų dėmesys gal net pamažėjo lyginant su pirmuoju sezonu. Aš neįvardyčiau, kad esu kažkokia labai populiari aktorė, aš esu žinoma, tai gal šis dalykas atbaido vaikinus. Gal jie bijo žinomų žmonių, aš nežinau“, – mąsto aktorė.

Ji taip pat neslepia, kad ir nėra iš tų merginų, kuri gauna daugybę žinučių iš stipriosios lyties. „Gerai būtų, gerai būtų, jeigu rašinėtų“, – juokiasi aktorė.

Nors ir nesusilaukia daug dėmesio iš praeivių ar vaikinų, tačiau ji neliūdi ir tikina, kad šiuo metu antrosios pusės neieško. „Niekas nevyksta, bet gal taip ir turi būti, nes šiuo metu esu susitelkusi į visai kitus dalykus: darbai, savęs atradimas, atostogos nuo tam tikrų dalykų“, – vardina ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų