REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nežinote, kuo pradžiuginti smaližius? Ne bėda! Kulinarinės laidos „Kotrynos burtai“ šeimininkė Kotryna Starkienė parodė, kaip iš virtuvės sandėliuke užsilikusių produktų pagaminti iš koto verčiančius sausainius.

Nežinote, kuo pradžiuginti smaližius? Ne bėda! Kulinarinės laidos „Kotrynos burtai“ šeimininkė Kotryna Starkienė parodė, kaip iš virtuvės sandėliuke užsilikusių produktų pagaminti iš koto verčiančius sausainius.

REKLAMA

Kotryna Starkienė pasirausė savo virtuvės sandėliuke, kur rado vaikų nevalgomų nesaldžių dribsnių, nuo Kūčių užsilikusių aguonų ir kitų ilgai neliestų produktų. Šie likučiai virto sausainiais, nuo kurių pirštelius laižysis visa šeima.

Sausainiams reikės:

1. 200 g kukurūzų dribsnių (nesaldintų);

2. Indelio saldinto sutirštinto pieno;

3. Saujos mėgstamų riešutų;

4. Saujos džiovintų uogų (spanguolių, vyšnių);

5. Kelių šaukštelių aguonų;

6. Šaukšto linų sėmenų.

Kaip pagaminti patiekalą ir daugiau virtuvės patarimų pamatykite vaizdo įraše, esančiame straipsnio pradžioje.

VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:

Laidą „Kotrynos burtai“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 12:00 per TV3 televiziją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų