REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Karštai dienai tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė siūlo gaminti šaltibarščius. Su skaitytojais ji dalijasi neįpratsu receptu, kurį sudaro ne tik įprasti ingredientai, bet ir dar vienas papildomas: obuoliai.

Karštai dienai tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė siūlo gaminti šaltibarščius. Su skaitytojais ji dalijasi neįpratsu receptu, kurį sudaro ne tik įprasti ingredientai, bet ir dar vienas papildomas: obuoliai.

REKLAMA

Reikės:

1.5 l. kefyro, 2-3 virtų burokėlių, 1-2 obuolių, 2-3 agurkų, kiaušinių ( kietai virtų), svogūno laiškų, krapų, citrinos sulčių (pagal skonį), druskos

Gaminimo eiga:

Burokėlius ir obuolius sutarkavau. Agurkus supjausčiau mažais gabaliukais, svogūnus ir krapus susmulkinau.

Beliko visus ingredientus sumaišyti su kefyru, pagardinti druska, jeigu norite rūgštesnio skonio, išspauskite citrinos sulčių. Pagaminus šaltibarščius, dedam kuo greičiau į šaldytuvą, nes tik šalti jie patys skaniausi. Tikra atgaiva per tokius karščius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų