Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų (žievelė)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek muskato
- 1 vienetas svogūnų
- 150 gramų žirnių (šaldyti)
- 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 30 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis aliejaus
- 500 gramų žuvies (heko filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žirnelius išvirti (geriausia garpuodyje).
Susmulkintą svogūną apkepinti aliejuje.
Sutrinti žirnelius į košytę kartu su svogūnais, druska, pipirais ir muskatu.
Žuvį sumalti, sumaišyti su suplaktais baltymais, džiūvėsėliais, krapais, tarkuota citrinos žievele, prieskoniais ir grietinėle.
Kepimo formeles ištepti aliejumi.
Į formeles sudėti žuvies faršą, padaryti duobelę, į kurią įkrėsti žirnelių masės ir užlipdyti viršų nedideliu kiekiu žuvies faršo.
Formeles uždengti folga ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų (žievelė)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- šiek tiek muskato
- 1 vienetas svogūnų
- 150 gramų žirnių (šaldyti)
- 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 30 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 1 arbatinis šaukštelis aliejaus
- 500 gramų žuvies (heko filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žirnelius išvirti (geriausia garpuodyje).
Susmulkintą svogūną apkepinti aliejuje.
Sutrinti žirnelius į košytę kartu su svogūnais, druska, pipirais ir muskatu.
Žuvį sumalti, sumaišyti su suplaktais baltymais, džiūvėsėliais, krapais, tarkuota citrinos žievele, prieskoniais ir grietinėle.
Kepimo formeles ištepti aliejumi.
Į formeles sudėti žuvies faršą, padaryti duobelę, į kurią įkrėsti žirnelių masės ir užlipdyti viršų nedideliu kiekiu žuvies faršo.
Formeles uždengti folga ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą