Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (dižono)
- 2/5 stiklinės alyvuogių aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 stiklinė žalumynų (smulkinti)
- 1 kilogramas žiedinių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žiedinius kopūstus sudėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti 1 min. Tada sudėti į šaltą vandenį, palaikyti 2 min, sudėti į koštuvą ir nuvarvinti vandenį.
Kapotus žalumynus (krapus, petražoles, baziliką) užpilti aliejumi, citrinos sultimis, grietine ir garstyčiomis, gerai išmaišyti.
Žalumynų padažu užpilti žiedinius kopūstus.
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (dižono)
- 2/5 stiklinės alyvuogių aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 stiklinė žalumynų (smulkinti)
- 1 kilogramas žiedinių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žiedinius kopūstus sudėti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti 1 min. Tada sudėti į šaltą vandenį, palaikyti 2 min, sudėti į koštuvą ir nuvarvinti vandenį.
Kapotus žalumynus (krapus, petražoles, baziliką) užpilti aliejumi, citrinos sultimis, grietine ir garstyčiomis, gerai išmaišyti.
Žalumynų padažu užpilti žiedinius kopūstus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą