REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek paprikų (milteliai)
  • šiek tiek pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse)
  • 3 vienetai vištiena (krūtinėlės)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 3/4 stiklinės džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 20 gramų sviesto
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)
  • 1 vienetas cukinijos (žalioji, maža)
  • 300 gramų sūris („President“)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdame pasūdytame vandenyje bulves, nusunkiame ir apibarstome smulkintais šaldytais arba šviežiais krapais.
    Sūrį padaliname į tris lygias dalis.
    Krūtinėles įpjauname, į vidų įdedame po gabaliuką sūrio ir užsmeigiame dantų krapštuku, kad kepant sūris neišbėgtų.
    Krūtinėles apšlakstome aliejumi, apvoliojame džiūvėsėliuose ir sudedame į aliejumi pateptą kepimo skardą.
    Kepame apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Morkas nuskutame ir jas bei cukinijas su skustuku supjaustome plonomis riekelėmis.
    Daržoves apkepiname apie 2-3 min. keptuvėje su sviestu ir pagardiname druska.
    Iškeptas krūtinėles patiekiame su pakepintomis daržovėmis, virtomis bulvėmis bei konservuotais pomidorais.
    Skanaus!

Autorius: Šarūnė

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek krapų (smulkinti)
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek paprikų (milteliai)
  • šiek tiek pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse)
  • 3 vienetai vištiena (krūtinėlės)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 3/4 stiklinės džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 20 gramų sviesto
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)
  • 1 vienetas cukinijos (žalioji, maža)
  • 300 gramų sūris („President“)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išverdame pasūdytame vandenyje bulves, nusunkiame ir apibarstome smulkintais šaldytais arba šviežiais krapais.
    Sūrį padaliname į tris lygias dalis.
    Krūtinėles įpjauname, į vidų įdedame po gabaliuką sūrio ir užsmeigiame dantų krapštuku, kad kepant sūris neišbėgtų.
    Krūtinėles apšlakstome aliejumi, apvoliojame džiūvėsėliuose ir sudedame į aliejumi pateptą kepimo skardą.
    Kepame apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Morkas nuskutame ir jas bei cukinijas su skustuku supjaustome plonomis riekelėmis.
    Daržoves apkepiname apie 2-3 min. keptuvėje su sviestu ir pagardiname druska.
    Iškeptas krūtinėles patiekiame su pakepintomis daržovėmis, virtomis bulvėmis bei konservuotais pomidorais.
    Skanaus!

Autorius: Šarūnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų