REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus (+ truputį įdarui bei apibarstymui)
  • 1/3 vieneto moliūgų (supjaustytas mažais kubeliais)
  • 1 vienetas obuolių (supjaustyti mažais kubeliais)
  • 2.5 vieneto kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 250 gramų varškės
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • šiek tiek riešutų (susmulkinti)
  • 0.5 vieneto cukinijos (supjaustyta mažais kubeliais)
  • 2.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išmaišome varškę, kad neliktų gumuliukų.
    Į varškę sudedame išplaktus 2 kiaušinius, aliejų, 4 šaukštus cukraus ir druską.
    Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įmaišyti į tešlą. Užminkome tešlą - ji turi būti minkšta. tešlos ilgai ne minkyti. paliekame tešlą šiek tiek pastovėti kambario temperatūroje apie 15 min.
    Užminkytą tešlą iškočiojame į 0,5 cm storio lakštą ir su stikline arba puodeliu padarome apvalius blynelius.
    Tada šaukšteliu imame ir dedame įdaro ir užspaudome tešlos kraštelius, formuodami bandelę.
    Tvirtai užspaudus, dedame „siūle“ į apačią ant kepimo popieriumi išklotos kepimo formos.
    Aptepame kiaušinio plakiniu ir apibarstome kuo tik norime.
    Kišame į įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame 20-25 min. arba, kol gražiai parus.
    P.S.Laaaaaaaaaabai skanios, purios, tiesiog superinės bandelės.
    Skanaus!

Autorius: Salomėja

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • 4 valgomieji šaukštai cukraus (+ truputį įdarui bei apibarstymui)
  • 1/3 vieneto moliūgų (supjaustytas mažais kubeliais)
  • 1 vienetas obuolių (supjaustyti mažais kubeliais)
  • 2.5 vieneto kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 250 gramų varškės
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • šiek tiek riešutų (susmulkinti)
  • 0.5 vieneto cukinijos (supjaustyta mažais kubeliais)
  • 2.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išmaišome varškę, kad neliktų gumuliukų.
    Į varškę sudedame išplaktus 2 kiaušinius, aliejų, 4 šaukštus cukraus ir druską.
    Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įmaišyti į tešlą. Užminkome tešlą - ji turi būti minkšta. tešlos ilgai ne minkyti. paliekame tešlą šiek tiek pastovėti kambario temperatūroje apie 15 min.
    Užminkytą tešlą iškočiojame į 0,5 cm storio lakštą ir su stikline arba puodeliu padarome apvalius blynelius.
    Tada šaukšteliu imame ir dedame įdaro ir užspaudome tešlos kraštelius, formuodami bandelę.
    Tvirtai užspaudus, dedame „siūle“ į apačią ant kepimo popieriumi išklotos kepimo formos.
    Aptepame kiaušinio plakiniu ir apibarstome kuo tik norime.
    Kišame į įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame 20-25 min. arba, kol gražiai parus.
    P.S.Laaaaaaaaaabai skanios, purios, tiesiog superinės bandelės.
    Skanaus!

Autorius: Salomėja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų