Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 4 valgomieji šaukštai cukraus (+ truputį įdarui bei apibarstymui)
- 1/3 vieneto moliūgų (supjaustytas mažais kubeliais)
- 1 vienetas obuolių (supjaustyti mažais kubeliais)
- 2.5 vieneto kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 250 gramų varškės
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 0.5 stiklinės aliejaus
- šiek tiek riešutų (susmulkinti)
- 0.5 vieneto cukinijos (supjaustyta mažais kubeliais)
- 2.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išmaišome varškę, kad neliktų gumuliukų.
Į varškę sudedame išplaktus 2 kiaušinius, aliejų, 4 šaukštus cukraus ir druską.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įmaišyti į tešlą. Užminkome tešlą - ji turi būti minkšta. tešlos ilgai ne minkyti. paliekame tešlą šiek tiek pastovėti kambario temperatūroje apie 15 min.
Užminkytą tešlą iškočiojame į 0,5 cm storio lakštą ir su stikline arba puodeliu padarome apvalius blynelius.
Tada šaukšteliu imame ir dedame įdaro ir užspaudome tešlos kraštelius, formuodami bandelę.
Tvirtai užspaudus, dedame „siūle“ į apačią ant kepimo popieriumi išklotos kepimo formos.
Aptepame kiaušinio plakiniu ir apibarstome kuo tik norime.
Kišame į įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame 20-25 min. arba, kol gražiai parus.
P.S.Laaaaaaaaaabai skanios, purios, tiesiog superinės bandelės.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cinamono
- 4 valgomieji šaukštai cukraus (+ truputį įdarui bei apibarstymui)
- 1/3 vieneto moliūgų (supjaustytas mažais kubeliais)
- 1 vienetas obuolių (supjaustyti mažais kubeliais)
- 2.5 vieneto kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 250 gramų varškės
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 0.5 stiklinės aliejaus
- šiek tiek riešutų (susmulkinti)
- 0.5 vieneto cukinijos (supjaustyta mažais kubeliais)
- 2.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išmaišome varškę, kad neliktų gumuliukų.
Į varškę sudedame išplaktus 2 kiaušinius, aliejų, 4 šaukštus cukraus ir druską.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įmaišyti į tešlą. Užminkome tešlą - ji turi būti minkšta. tešlos ilgai ne minkyti. paliekame tešlą šiek tiek pastovėti kambario temperatūroje apie 15 min.
Užminkytą tešlą iškočiojame į 0,5 cm storio lakštą ir su stikline arba puodeliu padarome apvalius blynelius.
Tada šaukšteliu imame ir dedame įdaro ir užspaudome tešlos kraštelius, formuodami bandelę.
Tvirtai užspaudus, dedame „siūle“ į apačią ant kepimo popieriumi išklotos kepimo formos.
Aptepame kiaušinio plakiniu ir apibarstome kuo tik norime.
Kišame į įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame 20-25 min. arba, kol gražiai parus.
P.S.Laaaaaaaaaabai skanios, purios, tiesiog superinės bandelės.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą