REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai paprikų
- 1 vienetas svogūnų
- 2 saujos špinatų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus (kepimui)
- 1 arbatinis šaukštelis acto (obuolių)
- 3 valgomieji šaukštai pomidorų sulčių
- šiek tiek druskos
- 18 vienetų šparagų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šparagus pavirti 2 min. verdančiame vandenyje.
Įkaitintame aliejuje pakepinti paprikos gabaliukus ir šparagus apie 2 min. Atvėsinti.
Pakepintas daržoves sumaišyti su špinatais ir svogūnų pusžiedžiais.
Iš pomidorų sulčių, acto ir prieskonių padaryti užpilą salotoms ir juo paskaninti salotas.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 4 vienetai paprikų
- 1 vienetas svogūnų
- 2 saujos špinatų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus (kepimui)
- 1 arbatinis šaukštelis acto (obuolių)
- 3 valgomieji šaukštai pomidorų sulčių
- šiek tiek druskos
- 18 vienetų šparagų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šparagus pavirti 2 min. verdančiame vandenyje.
Įkaitintame aliejuje pakepinti paprikos gabaliukus ir šparagus apie 2 min. Atvėsinti.
Pakepintas daržoves sumaišyti su špinatais ir svogūnų pusžiedžiais.
Iš pomidorų sulčių, acto ir prieskonių padaryti užpilą salotoms ir juo paskaninti salotas.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą