Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai česnakų (skiltelės)
- 1 vienetas svogūnų (raudoni)
- 200 gramų špinatų
- 250 gramų pievagrybių
- šiek tiek prieskonių
- 150 gramų sūris
- 500 gramų sluoksniuotos tešlos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kol laukiame kada atšils sluoksniuota bemielė tešla, susipjaustome svogūną ir dedame į įkaitiną keptuvę, tada dedame supjaustytus nedideliais gabaliukais pievagrybius, pakepame ir dedame plėšytus špinatus, tada pagardiname česnaku ir prieskoniais.
Viską troškiname apie 15-20 min.
Maždaug pusę tešlos dedame ant kepimo skardos, šiek tiek užlenkiame kraštus ir dedame paruoštus špinatus su pievagrybiais ir ant viršaus užtarkuojame sūrio.
Likusią tešlą uždėkite ant viršaus.
Viską dedame į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitiną orkaitę ir kepame 20 min.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai česnakų (skiltelės)
- 1 vienetas svogūnų (raudoni)
- 200 gramų špinatų
- 250 gramų pievagrybių
- šiek tiek prieskonių
- 150 gramų sūris
- 500 gramų sluoksniuotos tešlos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kol laukiame kada atšils sluoksniuota bemielė tešla, susipjaustome svogūną ir dedame į įkaitiną keptuvę, tada dedame supjaustytus nedideliais gabaliukais pievagrybius, pakepame ir dedame plėšytus špinatus, tada pagardiname česnaku ir prieskoniais.
Viską troškiname apie 15-20 min.
Maždaug pusę tešlos dedame ant kepimo skardos, šiek tiek užlenkiame kraštus ir dedame paruoštus špinatus su pievagrybiais ir ant viršaus užtarkuojame sūrio.
Likusią tešlą uždėkite ant viršaus.
Viską dedame į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitiną orkaitę ir kepame 20 min.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą