• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai česnakų (skiltelės)
  • 1 vienetas svogūnų (raudoni)
  • 200 gramų špinatų
  • 250 gramų pievagrybių
  • šiek tiek prieskonių
  • 150 gramų sūris
  • 500 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kol laukiame kada atšils sluoksniuota bemielė tešla, susipjaustome svogūną ir dedame į įkaitiną keptuvę, tada dedame supjaustytus nedideliais gabaliukais pievagrybius, pakepame ir dedame plėšytus špinatus, tada pagardiname česnaku ir prieskoniais.
    Viską troškiname apie 15-20 min.
    Maždaug pusę tešlos dedame ant kepimo skardos, šiek tiek užlenkiame kraštus ir dedame paruoštus špinatus su pievagrybiais ir ant viršaus užtarkuojame sūrio.
    Likusią tešlą uždėkite ant viršaus.
    Viską dedame į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitiną orkaitę ir kepame 20 min.
    Skanaus.

Autorius: Milda

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai česnakų (skiltelės)
  • 1 vienetas svogūnų (raudoni)
  • 200 gramų špinatų
  • 250 gramų pievagrybių
  • šiek tiek prieskonių
  • 150 gramų sūris
  • 500 gramų sluoksniuotos tešlos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kol laukiame kada atšils sluoksniuota bemielė tešla, susipjaustome svogūną ir dedame į įkaitiną keptuvę, tada dedame supjaustytus nedideliais gabaliukais pievagrybius, pakepame ir dedame plėšytus špinatus, tada pagardiname česnaku ir prieskoniais.
    Viską troškiname apie 15-20 min.
    Maždaug pusę tešlos dedame ant kepimo skardos, šiek tiek užlenkiame kraštus ir dedame paruoštus špinatus su pievagrybiais ir ant viršaus užtarkuojame sūrio.
    Likusią tešlą uždėkite ant viršaus.
    Viską dedame į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitiną orkaitę ir kepame 20 min.
    Skanaus.

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų