REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 7 vienetai burokėlių ( virti)
  • 5 vienetai bulvių (virtos)
  • 400 gramų silkių
  • 3 galvos svogūnų
  • šiek tiek majonezo
  • 1 skardinė žirnių
  • 2 vienetai morkų (virtos)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 7 vienetai burokėlių ( virti)
  • 5 vienetai bulvių (virtos)
  • 400 gramų silkių
  • 3 galvos svogūnų
  • šiek tiek majonezo
  • 1 skardinė žirnių
  • 2 vienetai morkų (virtos)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 9

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenį išklojame maistinė plėvele. Burokėlius, bulves, morkas sutarkoti burokinė tarką. Svogūnus supjaustyti kubeliais. Burokėlius sumaišyti su pusę svogūnų ir majonėzu. Silkė supjaustome kubeliais.
  2. Į dubenį sluoksniais dedame: žirnelius,burokėlius, bulves, majonezą, silkę, svogūnus, majonezą, bulves, burokėlius.
    Dubenį apverčiame ant didelės lekštes, nuimam plėvelę.

    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų