• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 40 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis gvazdikėlių
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (maltas)
  • 100 gramų medaus
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą peiliu sukapoti ir jį užpilti lydytu medumi. Viską išplakti elektriniu plaktuvu.

    Po vieną įmušti kiaušinius ir dar kartą išplakti. Tada berti imbierą, muskatą, cinamoną, gvazdikėlius, išsijotus miltus ir išminkyti tešlą bei iškočioti tešlą.

    Kepti įkaitintoje 200°C orkaitėje apie 10 minučių.

    Skanaus.

Autorius: Adrija

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 40 gramų cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis gvazdikėlių
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (maltas)
  • 100 gramų medaus
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato
  • 400 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą peiliu sukapoti ir jį užpilti lydytu medumi. Viską išplakti elektriniu plaktuvu.

    Po vieną įmušti kiaušinius ir dar kartą išplakti. Tada berti imbierą, muskatą, cinamoną, gvazdikėlius, išsijotus miltus ir išminkyti tešlą bei iškočioti tešlą.

    Kepti įkaitintoje 200°C orkaitėje apie 10 minučių.

    Skanaus.

Autorius: Adrija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų