REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 40 gramų cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis gvazdikėlių
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (maltas)
- 100 gramų medaus
- 1 arbatinis šaukštelis muskato
- 400 gramų kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kambario temperatūros sviestą peiliu sukapoti ir jį užpilti lydytu medumi. Viską išplakti elektriniu plaktuvu.
Po vieną įmušti kiaušinius ir dar kartą išplakti. Tada berti imbierą, muskatą, cinamoną, gvazdikėlius, išsijotus miltus ir išminkyti tešlą bei iškočioti tešlą.
Kepti įkaitintoje 200°C orkaitėje apie 10 minučių.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 40 gramų cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis gvazdikėlių
- 1 valgomasis šaukštas imbierų (maltas)
- 100 gramų medaus
- 1 arbatinis šaukštelis muskato
- 400 gramų kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kambario temperatūros sviestą peiliu sukapoti ir jį užpilti lydytu medumi. Viską išplakti elektriniu plaktuvu.
Po vieną įmušti kiaušinius ir dar kartą išplakti. Tada berti imbierą, muskatą, cinamoną, gvazdikėlius, išsijotus miltus ir išminkyti tešlą bei iškočioti tešlą.
Kepti įkaitintoje 200°C orkaitėje apie 10 minučių.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą