Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
- 4 česnakų
- 3 valgomieji šaukštai kalendrų (smulkinta, šviežia)
- 2 stiklinės pupelių (daigai)
- 3 valgomieji šaukštai žemės riešutų (susmulkinti)
- 3 vienetai kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai rapsų aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 400 gramų makaronų (ryžių miltų)
- 12 vienetų krevečių be kevalo
- 6 valgomieji šaukštai padažo (žuvies)
- 2 saujos svogūnų laiškų
- 6 valgomieji šaukštai sulčių (laimo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti žuvies padažą, sojos padažą, laimo sultis ir rudąjį cukrų viename dubenyje.
Supilti aliejų į keptuvę ir pakepinti apvirtas krevetes.
Pastumti krevetes į vieną keptuvės pusę, kitoje pusėje supilti išplaktus kiaušinius ir, iškepus, viską išimti.
Sudėti į keptuvę smulkintą česnaką bei svogūnų laiškus ir kepti, kol svogūnai sukrenta ir sukepa.
Supilti į keptuvę pasiruoštą padažą, sudėti atgal keptas krevetes bei kiaušinius ir maišant patroškinti apie 8-10 min.
Sudėti ryžių makaronus į verdantį vandenį ir pavirti apie 10 min.
Apvirtus ryžius išimti, nusausinti ir sudėti į keptuvę.
Pridėti pupelių daigų ir pakratyti atsargiai, kad neiškristų makaronai.
Viršų pabarstyti žemės riešutais, kalendra ir patiekti.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
- 4 česnakų
- 3 valgomieji šaukštai kalendrų (smulkinta, šviežia)
- 2 stiklinės pupelių (daigai)
- 3 valgomieji šaukštai žemės riešutų (susmulkinti)
- 3 vienetai kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai rapsų aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 400 gramų makaronų (ryžių miltų)
- 12 vienetų krevečių be kevalo
- 6 valgomieji šaukštai padažo (žuvies)
- 2 saujos svogūnų laiškų
- 6 valgomieji šaukštai sulčių (laimo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti žuvies padažą, sojos padažą, laimo sultis ir rudąjį cukrų viename dubenyje.
Supilti aliejų į keptuvę ir pakepinti apvirtas krevetes.
Pastumti krevetes į vieną keptuvės pusę, kitoje pusėje supilti išplaktus kiaušinius ir, iškepus, viską išimti.
Sudėti į keptuvę smulkintą česnaką bei svogūnų laiškus ir kepti, kol svogūnai sukrenta ir sukepa.
Supilti į keptuvę pasiruoštą padažą, sudėti atgal keptas krevetes bei kiaušinius ir maišant patroškinti apie 8-10 min.
Sudėti ryžių makaronus į verdantį vandenį ir pavirti apie 10 min.
Apvirtus ryžius išimti, nusausinti ir sudėti į keptuvę.
Pridėti pupelių daigų ir pakratyti atsargiai, kad neiškristų makaronai.
Viršų pabarstyti žemės riešutais, kalendra ir patiekti.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą