• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
  • 4 česnakų
  • 3 valgomieji šaukštai kalendrų (smulkinta, šviežia)
  • 2 stiklinės pupelių (daigai)
  • 3 valgomieji šaukštai žemės riešutų (susmulkinti)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai rapsų aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 400 gramų makaronų (ryžių miltų)
  • 12 vienetų krevečių be kevalo
  • 6 valgomieji šaukštai padažo (žuvies)
  • 2 saujos svogūnų laiškų
  • 6 valgomieji šaukštai sulčių (laimo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti žuvies padažą, sojos padažą, laimo sultis ir rudąjį cukrų viename dubenyje.
    Supilti aliejų į keptuvę ir pakepinti apvirtas krevetes.
    Pastumti krevetes į vieną keptuvės pusę, kitoje pusėje supilti išplaktus kiaušinius ir, iškepus, viską išimti.
    Sudėti į keptuvę smulkintą česnaką bei svogūnų laiškus ir kepti, kol svogūnai sukrenta ir sukepa.
    Supilti į keptuvę pasiruoštą padažą, sudėti atgal keptas krevetes bei kiaušinius ir maišant patroškinti apie 8-10 min.
    Sudėti ryžių makaronus į verdantį vandenį ir pavirti apie 10 min.
    Apvirtus ryžius išimti, nusausinti ir sudėti į keptuvę.
    Pridėti pupelių daigų ir pakratyti atsargiai, kad neiškristų makaronai.
    Viršų pabarstyti žemės riešutais, kalendra ir patiekti.
    Skanaus.

Autorius: Aurelija

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
  • 4 česnakų
  • 3 valgomieji šaukštai kalendrų (smulkinta, šviežia)
  • 2 stiklinės pupelių (daigai)
  • 3 valgomieji šaukštai žemės riešutų (susmulkinti)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai rapsų aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 400 gramų makaronų (ryžių miltų)
  • 12 vienetų krevečių be kevalo
  • 6 valgomieji šaukštai padažo (žuvies)
  • 2 saujos svogūnų laiškų
  • 6 valgomieji šaukštai sulčių (laimo)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti žuvies padažą, sojos padažą, laimo sultis ir rudąjį cukrų viename dubenyje.
    Supilti aliejų į keptuvę ir pakepinti apvirtas krevetes.
    Pastumti krevetes į vieną keptuvės pusę, kitoje pusėje supilti išplaktus kiaušinius ir, iškepus, viską išimti.
    Sudėti į keptuvę smulkintą česnaką bei svogūnų laiškus ir kepti, kol svogūnai sukrenta ir sukepa.
    Supilti į keptuvę pasiruoštą padažą, sudėti atgal keptas krevetes bei kiaušinius ir maišant patroškinti apie 8-10 min.
    Sudėti ryžių makaronus į verdantį vandenį ir pavirti apie 10 min.
    Apvirtus ryžius išimti, nusausinti ir sudėti į keptuvę.
    Pridėti pupelių daigų ir pakratyti atsargiai, kad neiškristų makaronai.
    Viršų pabarstyti žemės riešutais, kalendra ir patiekti.
    Skanaus.

Autorius: Aurelija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų