REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1/10 gramo cinamono
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas erškėtrožių (džiovintos uogos)
  • 2 vienetai obuolių
  • 50 gramų batono
  • 500 gramų vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Erškėtuoges užpilti verdančiu vandeniu, uždengti ir pavirti 5 min.
    Erškėtuogių užpilui duoti nusistovėti 3-5 val. Perkošti. Sudėti cukrų ir cinamoną, užvirinti ir nukelti nuo ugnies.
    Tada sudėti smulkiai pjaustytus arba sutarkuotus obuolius ir atvėsinti.
    Valgyti su padžiovintais batono kubeliais.

Autorius: Silva

INGREDIENTAI:

  • 1/10 gramo cinamono
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas erškėtrožių (džiovintos uogos)
  • 2 vienetai obuolių
  • 50 gramų batono
  • 500 gramų vandens

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Erškėtuoges užpilti verdančiu vandeniu, uždengti ir pavirti 5 min.
    Erškėtuogių užpilui duoti nusistovėti 3-5 val. Perkošti. Sudėti cukrų ir cinamoną, užvirinti ir nukelti nuo ugnies.
    Tada sudėti smulkiai pjaustytus arba sutarkuotus obuolius ir atvėsinti.
    Valgyti su padžiovintais batono kubeliais.

Autorius: Silva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų