Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1/10 gramo cinamono
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1 valgomasis šaukštas erškėtrožių (džiovintos uogos)
- 2 vienetai obuolių
- 50 gramų batono
- 500 gramų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Erškėtuoges užpilti verdančiu vandeniu, uždengti ir pavirti 5 min.
Erškėtuogių užpilui duoti nusistovėti 3-5 val. Perkošti. Sudėti cukrų ir cinamoną, užvirinti ir nukelti nuo ugnies.
Tada sudėti smulkiai pjaustytus arba sutarkuotus obuolius ir atvėsinti.
Valgyti su padžiovintais batono kubeliais.
INGREDIENTAI:
- 1/10 gramo cinamono
- 1 valgomasis šaukštas cukraus
- 1 valgomasis šaukštas erškėtrožių (džiovintos uogos)
- 2 vienetai obuolių
- 50 gramų batono
- 500 gramų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Erškėtuoges užpilti verdančiu vandeniu, uždengti ir pavirti 5 min.
Erškėtuogių užpilui duoti nusistovėti 3-5 val. Perkošti. Sudėti cukrų ir cinamoną, užvirinti ir nukelti nuo ugnies.
Tada sudėti smulkiai pjaustytus arba sutarkuotus obuolius ir atvėsinti.
Valgyti su padžiovintais batono kubeliais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą