REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 150 gramų cukraus
  • 500 gramų obuolių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 vieneto kepimo miltelių (pakelis)
  • 2 vienetai vanilinio cukraus (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukrų, cinamoną, vanilinį cukrų, kiaušinius, miltus su kepimo milteliais gerai sumaišykite.
    Obuolius nulupkite, išėmusi sėklalizdžius supjaustykite mažais gabalėliais ir įmaišykite į tešlą.
    Sukrėskite tešlą į riebalais išteptą kepimo formą (siauresnę su aukštais kraštais ar bet kokią kitokią), ir kepkite 40-45 min. iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
    Atvėsintą patiekite supjausčiusi trikampiais - kaip pyragą, arba riekelėmis - kaip duoną, kurią skanu valgyti su sviestu.
    Patarimas: Jei obuoliai labai sultingi, užteks ir 400 g arba 2-3 didelių obuolių.
    Skanaus!

Autorius: Nastiušha

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 150 gramų cukraus
  • 500 gramų obuolių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 vieneto kepimo miltelių (pakelis)
  • 2 vienetai vanilinio cukraus (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukrų, cinamoną, vanilinį cukrų, kiaušinius, miltus su kepimo milteliais gerai sumaišykite.
    Obuolius nulupkite, išėmusi sėklalizdžius supjaustykite mažais gabalėliais ir įmaišykite į tešlą.
    Sukrėskite tešlą į riebalais išteptą kepimo formą (siauresnę su aukštais kraštais ar bet kokią kitokią), ir kepkite 40-45 min. iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
    Atvėsintą patiekite supjausčiusi trikampiais - kaip pyragą, arba riekelėmis - kaip duoną, kurią skanu valgyti su sviestu.
    Patarimas: Jei obuoliai labai sultingi, užteks ir 400 g arba 2-3 didelių obuolių.
    Skanaus!

Autorius: Nastiušha

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų