Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
- šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
- 4 valgomieji šaukštai acto
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- šiek tiek makavykų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuvalytus grybus apie 10 min. nuo užvirimo paverdame, kiaurasamtyje gerai perplauname ir dar kartą dedam į puodą virti (5 min).
Nurodyti ingredientai tinka dėti į 700 ml stiklainį.
Karštus grybus su visu skysčiu pilame į stiklainį ir užsukame iškaitintu dangteliu. Nakčiai paliekame pridengtus.
Valgymui grybus perplaunu ir maišau su svogūnu ir grietine/majonezu. Taip pat labai tinka sumalti ant silkutės.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
- šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
- 4 valgomieji šaukštai acto
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- šiek tiek makavykų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuvalytus grybus apie 10 min. nuo užvirimo paverdame, kiaurasamtyje gerai perplauname ir dar kartą dedam į puodą virti (5 min).
Nurodyti ingredientai tinka dėti į 700 ml stiklainį.
Karštus grybus su visu skysčiu pilame į stiklainį ir užsukame iškaitintu dangteliu. Nakčiai paliekame pridengtus.
Valgymui grybus perplaunu ir maišau su svogūnu ir grietine/majonezu. Taip pat labai tinka sumalti ant silkutės.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą