• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
  • šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
  • 4 valgomieji šaukštai acto
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek makavykų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalytus grybus apie 10 min. nuo užvirimo paverdame, kiaurasamtyje gerai perplauname ir dar kartą dedam į puodą virti (5 min).

    Nurodyti ingredientai tinka dėti į 700 ml stiklainį.

    Karštus grybus su visu skysčiu pilame į stiklainį ir užsukame iškaitintu dangteliu. Nakčiai paliekame pridengtus.

    Valgymui grybus perplaunu ir maišau su svogūnu ir grietine/majonezu. Taip pat labai tinka sumalti ant silkutės.

    Skanaus.

Autorius: Kumucia

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
  • šiek tiek laurų lapų (lapeliai)
  • 4 valgomieji šaukštai acto
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek makavykų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuvalytus grybus apie 10 min. nuo užvirimo paverdame, kiaurasamtyje gerai perplauname ir dar kartą dedam į puodą virti (5 min).

    Nurodyti ingredientai tinka dėti į 700 ml stiklainį.

    Karštus grybus su visu skysčiu pilame į stiklainį ir užsukame iškaitintu dangteliu. Nakčiai paliekame pridengtus.

    Valgymui grybus perplaunu ir maišau su svogūnu ir grietine/majonezu. Taip pat labai tinka sumalti ant silkutės.

    Skanaus.

Autorius: Kumucia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų