Šis paprastas receptas puikiai tiks vakarienei ar pietums. Jeigu norisi galima dar įdėti dar paprikų. Nors pagaminti šį patiekalą kiek užtruks dėl marinavimo laiko, tačiau daug laiko nesugaišite. O jei labai skubate galima marinuoti ir pusvalandį. O skonis bus gan švelnus dėl kokosų pieno. Na, o mangai suteiks truputėlį saldumo. Patiekiant galima papuošti mėtų lapeliais.
REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 INGREDIENTAI:
- 400 gramų vištienos krūtinėlė
 - 1 žiupsnelis druskos
 - 1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
 - 1 arbatinis šaukštelis maltos kalendros
 - 1 valgomasis šaukštas žuvų padažo
 - 1 skiltelė česnakų
 - 400 mililitrų kokosų pieno
 - 1 arbatinis šaukštelis malto imbiero
 - 1 vienetas mangų
 - 400 gramų spagečių
 - 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
 
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
REKLAMA
    
  Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištieną supjaustyti juostelėmis, įtrinti kalendromis, maltais juodaisiais pipirais, imbieru. Supilti padažą ir palaikyti 1 val. šaldytuve.
 - Aliejuje pakepinti vištieną, kol paruduos. Suberti smulkintą česnaką. Kepti apie 3 min. Tuomet supilti kokosų pieną ir troškinti apie 15 min. Baigiant troškinti suberti pjaustytą mangą.
 - Makaronus išvirti sūdytame vandenyje pagal nurodymus ant pakuotės. Nukošti ir sumaišyti su vištiena bei mangais.
 
REKLAMA
 
  
