Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 1/4 vieneto citrinų
- 1 vienetas morkų
- 300 gramų salotų
- 0.5 vieneto salotų (aisberg)
- šiek tiek druskos
- 150 gramų ridikėlių
- 50 gramų svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aisbergo salotas stambiai supjaustyti, o morką sutarkuoti.
Ridikėlius ir agurką supjaustyti griežinėliais (arba pusiniais griežinėliais, jei agurotis), suplėšyti salotų lapus ir viską išmaišyti.
Paskaninti citrinos sultimis bei druska.
Užbarstyti smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų ir galite mėgautis pavasarinėmis salotomis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų
- 1/4 vieneto citrinų
- 1 vienetas morkų
- 300 gramų salotų
- 0.5 vieneto salotų (aisberg)
- šiek tiek druskos
- 150 gramų ridikėlių
- 50 gramų svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aisbergo salotas stambiai supjaustyti, o morką sutarkuoti.
Ridikėlius ir agurką supjaustyti griežinėliais (arba pusiniais griežinėliais, jei agurotis), suplėšyti salotų lapus ir viską išmaišyti.
Paskaninti citrinos sultimis bei druska.
Užbarstyti smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų ir galite mėgautis pavasarinėmis salotomis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą