INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   agurkų 
-   1/4 vieneto   citrinų 
-   1 vienetas   morkų 
-   300 gramų   salotų 
-   0.5 vieneto   salotų (aisberg) 
-   šiek tiek   druskos 
-   150 gramų   ridikėlių 
-   50 gramų   svogūnų laiškų 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Aisbergo salotas stambiai supjaustyti, o morką sutarkuoti.
 Ridikėlius ir agurką supjaustyti griežinėliais (arba pusiniais griežinėliais, jei agurotis), suplėšyti salotų lapus ir viską išmaišyti.
 Paskaninti citrinos sultimis bei druska.
 Užbarstyti smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų ir galite mėgautis pavasarinėmis salotomis.
 Skanaus.
   Autorius: Sandra 
           INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   agurkų 
-   1/4 vieneto   citrinų 
-   1 vienetas   morkų 
-   300 gramų   salotų 
-   0.5 vieneto   salotų (aisberg) 
-   šiek tiek   druskos 
-   150 gramų   ridikėlių 
-   50 gramų   svogūnų laiškų 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Aisbergo salotas stambiai supjaustyti, o morką sutarkuoti.
 Ridikėlius ir agurką supjaustyti griežinėliais (arba pusiniais griežinėliais, jei agurotis), suplėšyti salotų lapus ir viską išmaišyti.
 Paskaninti citrinos sultimis bei druska.
 Užbarstyti smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų ir galite mėgautis pavasarinėmis salotomis.
 Skanaus.
   Autorius: Sandra 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI