• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų ((salotoms))
  • 2 vienetai avokadų (spjaustyti kubeliais, (salotoms))
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 sauja krapų (smulkinti, švieži, (salotoms))
  • 1 sauja rozmarino ((salotoms))
  • 3 vienetai svogūnų (žieminiai, (salotoms))
  • 800 gramų lašišų (filė)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus ((salotoms))
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas akmens druskos (malūnėlyje)
  • šiek tiek akmens druskos (malūnėlyje, (salotoms))
  • 2 valgomieji šaukštai maltos aitriosios paprikos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis.

    Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius.

    Sumaišykite visus salotų komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis.

    Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų.

    Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais.

    Pakaitinkite aliejų ir apie 3–4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės.

    Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis.

    Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu.

    Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!

Autorius: Santa Maria

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų ((salotoms))
  • 2 vienetai avokadų (spjaustyti kubeliais, (salotoms))
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 sauja krapų (smulkinti, švieži, (salotoms))
  • 1 sauja rozmarino ((salotoms))
  • 3 vienetai svogūnų (žieminiai, (salotoms))
  • 800 gramų lašišų (filė)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus ((salotoms))
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas akmens druskos (malūnėlyje)
  • šiek tiek akmens druskos (malūnėlyje, (salotoms))
  • 2 valgomieji šaukštai maltos aitriosios paprikos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis.

    Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius.

    Sumaišykite visus salotų komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis.

    Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų.

    Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais.

    Pakaitinkite aliejų ir apie 3–4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės.

    Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis.

    Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu.

    Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų