INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   agurkų ((salotoms)) 
-   2 vienetai   avokadų (spjaustyti kubeliais, (salotoms)) 
-   2 valgomieji šaukštai   cukraus 
-   1 sauja   krapų (smulkinti, švieži, (salotoms)) 
-   1 sauja   rozmarino ((salotoms)) 
-   3 vienetai   svogūnų (žieminiai, (salotoms)) 
-   800 gramų   lašišų (filė) 
-   1 valgomasis šaukštas   alyvuogių aliejaus ((salotoms)) 
-   2 valgomieji šaukštai   aliejaus 
-   1 valgomasis šaukštas   akmens druskos (malūnėlyje) 
-   šiek tiek   akmens druskos (malūnėlyje, (salotoms)) 
-   2 valgomieji šaukštai   maltos aitriosios paprikos 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis. 
 
 Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius.
 
 Sumaišykite visus salotų komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis.
 
 Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų.
 
 Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais.
 
 Pakaitinkite aliejų ir apie 3–4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės.
 
 Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis.
 
 Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu.
 
 Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!
   Autorius: Santa Maria 
           INGREDIENTAI:
  -   1 vienetas   agurkų ((salotoms)) 
-   2 vienetai   avokadų (spjaustyti kubeliais, (salotoms)) 
-   2 valgomieji šaukštai   cukraus 
-   1 sauja   krapų (smulkinti, švieži, (salotoms)) 
-   1 sauja   rozmarino ((salotoms)) 
-   3 vienetai   svogūnų (žieminiai, (salotoms)) 
-   800 gramų   lašišų (filė) 
-   1 valgomasis šaukštas   alyvuogių aliejaus ((salotoms)) 
-   2 valgomieji šaukštai   aliejaus 
-   1 valgomasis šaukštas   akmens druskos (malūnėlyje) 
-   šiek tiek   akmens druskos (malūnėlyje, (salotoms)) 
-   2 valgomieji šaukštai   maltos aitriosios paprikos 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis. 
 
 Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius.
 
 Sumaišykite visus salotų komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis.
 
 Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų.
 
 Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais.
 
 Pakaitinkite aliejų ir apie 3–4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės.
 
 Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis.
 
 Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu.
 
 Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!
   Autorius: Santa Maria 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI