INGREDIENTAI:
- 100 gramų agurkų (marinuoti)
- 12 vienetų alyvuogių
- 1 vienetas obuolių
- 20 gramų petražolių
- 40 gramų salotų
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 1 vienetas svogūnų (raudonasis)
- 150 gramų majonezo
- 150 gramų pievagrybių
- 200 gramų krevečių be kevalo (konservuotos)
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- šiek tiek prieskonių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pievagrybius patroškinti keptuvėje su aliejumi apie 7 min. Atvėsinti.
Svogūną supjaustyti žiedais, obuolį - skiltelėmis. Obuolių skilteles apšlakstyti citrinos sultimis.
Agurkus supjaustyti griežinėliais, petražoles susmulkinti.
Majonezą sumaišyti su citrinos sultimis ir garstyčiomis.
Salotų lapus nuplauti, išdžiovinti, sudėti į lėkštę.
Visus ingredientus atsargiai sumaišyti su užpilu ir sudėti ant salotų lapų.
Papuošti petražolėmis.
Autorius: Anira
REKLAMA