Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną supjaustyti vidutinio storumo kepsneliais (gaunasi apie 6-7).
Sutrinti česnaką. Jį sumaišyti su druska pipirais, sojos padažu ir aliejumi.
Paruoštu česnakiniu marinatu apipilti mėsą, sudėti žiedais supjaustytą svogūną ir išmaišyti.
Palikti šaltai 1 dienai, kad mėsa pasimarinuotų.
Kepti orkaitėje (180° C apie 20-30 min.) arba ant laužo.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 4 česnakų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 3 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulieną supjaustyti vidutinio storumo kepsneliais (gaunasi apie 6-7).
Sutrinti česnaką. Jį sumaišyti su druska pipirais, sojos padažu ir aliejumi.
Paruoštu česnakiniu marinatu apipilti mėsą, sudėti žiedais supjaustytą svogūną ir išmaišyti.
Palikti šaltai 1 dienai, kad mėsa pasimarinuotų.
Kepti orkaitėje (180° C apie 20-30 min.) arba ant laužo.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą