Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 1 vienetas česnakų
- šiek tiek čiobrelių (žali, tinka ir džiovinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- šiek tiek rozmarino (žalias, tinka ir džiovintas)
- 1.5 kilogramo triušienos
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Triušį supjaustyti gabalais. Su blenderiu sutrinti marinatą: medų, pusę citrinos sulčių, čiobrelius ir rozmariną, alyvuogių aliejų, česnaką, pipirus (nedaug). Triušį užpilti marinatu ir laikyti apie parą šaldytuve. Prieš kepant 2 valandoms išimti, kad atšiltų. Prieš dedant ant grotelių įdėti druskos (pagal skonį). Ugnis turi būti labai kaitri (ilgai kepant triušis išdžius).
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 1 vienetas česnakų
- šiek tiek čiobrelių (žali, tinka ir džiovinti)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- šiek tiek rozmarino (žalias, tinka ir džiovintas)
- 1.5 kilogramo triušienos
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Triušį supjaustyti gabalais. Su blenderiu sutrinti marinatą: medų, pusę citrinos sulčių, čiobrelius ir rozmariną, alyvuogių aliejų, česnaką, pipirus (nedaug). Triušį užpilti marinatu ir laikyti apie parą šaldytuve. Prieš kepant 2 valandoms išimti, kad atšiltų. Prieš dedant ant grotelių įdėti druskos (pagal skonį). Ugnis turi būti labai kaitri (ilgai kepant triušis išdžius).
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą