Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aviečių (šviežių)
- 150 gramų cukraus
- šiek tiek cukraus (perlinio)
- 2 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 150 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išlydome. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberiame miltus ir išmaišome. Tešlą išpilstome į kepimo formeles, o į kiekvieną keksiuką įmerkiame po 3-4 avietes ir apibarstome perliniu cukrumi. Kepame 220 C orkaitėje apie 12-15 min., kol gražiai apskrus. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aviečių (šviežių)
- 150 gramų cukraus
- šiek tiek cukraus (perlinio)
- 2 vienetai kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 150 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išlydome. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberiame miltus ir išmaišome. Tešlą išpilstome į kepimo formeles, o į kiekvieną keksiuką įmerkiame po 3-4 avietes ir apibarstome perliniu cukrumi. Kepame 220 C orkaitėje apie 12-15 min., kol gražiai apskrus. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą