Sviestą išlydome. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberiame miltus ir išmaišome. Tešlą išpilstome į kepimo formeles, o į kiekvieną keksiuką įmerkiame po 3-4 avietes ir apibarstome perliniu cukrumi. Kepame 220 C orkaitėje apie 12-15 min., kol gražiai apskrus. Skanaus!
Autorius: Martyna
INGREDIENTAI:
šiek tiek aviečių (šviežių)
150 gramų cukraus
šiek tiek cukraus (perlinio)
2 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
150 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą išlydome. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberiame miltus ir išmaišome. Tešlą išpilstome į kepimo formeles, o į kiekvieną keksiuką įmerkiame po 3-4 avietes ir apibarstome perliniu cukrumi. Kepame 220 C orkaitėje apie 12-15 min., kol gražiai apskrus. Skanaus!