• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 saujos petražolių
  • 420 gramų jaučio kumpio
  • 90 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • šiek tiek prieskonių (jautienai)
  • 4 vienetai ančiuvių
  • 1 valgomasis šaukštas kaparėlių
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelės (tarkuota)
  • 6 vienetai kornišonų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia pasiruošiame padažą iš smulkinto česnako, kaparėlių, smulkintų kornišonų, ančiuvių, petražolių, citrinos žievelės, citrinos sulčių ir 90 ml aliejaus.
    Jautienos kumpį supjaustome riekelėmis, pamušame ir pabarstome druska, pipirais bei jautienos prieskoniais.
    Paruoštus kepsnius vartant kepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol kepsniai gražiai apskrunda arba grilyje.
    Iškepusius kepsnius patiekiame su pasigamintu padažu bei mėgstamomis salotomis.
    Skanaus.

Autorius: Paulina

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 saujos petražolių
  • 420 gramų jaučio kumpio
  • 90 mililitrų alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • šiek tiek prieskonių (jautienai)
  • 4 vienetai ančiuvių
  • 1 valgomasis šaukštas kaparėlių
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelės (tarkuota)
  • 6 vienetai kornišonų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia pasiruošiame padažą iš smulkinto česnako, kaparėlių, smulkintų kornišonų, ančiuvių, petražolių, citrinos žievelės, citrinos sulčių ir 90 ml aliejaus.
    Jautienos kumpį supjaustome riekelėmis, pamušame ir pabarstome druska, pipirais bei jautienos prieskoniais.
    Paruoštus kepsnius vartant kepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol kepsniai gražiai apskrunda arba grilyje.
    Iškepusius kepsnius patiekiame su pasigamintu padažu bei mėgstamomis salotomis.
    Skanaus.

Autorius: Paulina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų