REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 saujos petražolių
- 420 gramų jaučio kumpio
- 90 mililitrų alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- šiek tiek prieskonių (jautienai)
- 4 vienetai ančiuvių
- 1 valgomasis šaukštas kaparėlių
- 1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelės (tarkuota)
- 6 vienetai kornišonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia pasiruošiame padažą iš smulkinto česnako, kaparėlių, smulkintų kornišonų, ančiuvių, petražolių, citrinos žievelės, citrinos sulčių ir 90 ml aliejaus.
Jautienos kumpį supjaustome riekelėmis, pamušame ir pabarstome druska, pipirais bei jautienos prieskoniais.
Paruoštus kepsnius vartant kepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol kepsniai gražiai apskrunda arba grilyje.
Iškepusius kepsnius patiekiame su pasigamintu padažu bei mėgstamomis salotomis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 saujos petražolių
- 420 gramų jaučio kumpio
- 90 mililitrų alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- šiek tiek prieskonių (jautienai)
- 4 vienetai ančiuvių
- 1 valgomasis šaukštas kaparėlių
- 1 arbatinis šaukštelis citrinos žievelės (tarkuota)
- 6 vienetai kornišonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirmiausia pasiruošiame padažą iš smulkinto česnako, kaparėlių, smulkintų kornišonų, ančiuvių, petražolių, citrinos žievelės, citrinos sulčių ir 90 ml aliejaus.
Jautienos kumpį supjaustome riekelėmis, pamušame ir pabarstome druska, pipirais bei jautienos prieskoniais.
Paruoštus kepsnius vartant kepame keptuvėje su įkaitintu aliejumi, kol kepsniai gražiai apskrunda arba grilyje.
Iškepusius kepsnius patiekiame su pasigamintu padažu bei mėgstamomis salotomis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą