REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas vištiena (virta (krūtinėle))
  • 150 gramų sūris
  • 300 gramų grybų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 5 vienetai kiaušinių (virti)
  • 180 gramų majonezo
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas vištiena (virta (krūtinėle))
  • 150 gramų sūris
  • 300 gramų grybų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 5 vienetai kiaušinių (virti)
  • 180 gramų majonezo
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėlę išvirti pasūdytame vandenyje, ataušinti ir susmulkinti. Grybus pakepinkite kartu su svogūnais (galima naudoti ir marinuotus grybus), kiaušinius sutarkuokite arba sukapoti. Apvalų dubenį išklokite maistine plėvele, o į jo vidurį įstatyti stiklinaitę. Aplink stiklinę pradėkite sluoksniais dėti salotas: vištieną, apkeptus grybus su svogūnais, kiaušinius, vėl vištieną. Kiekvieną sluoksnį pertepkite storu majonezo sluoksniu. Pagamintas salotas padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, o tada išverskite į didelę lėkštę. Viršų užbarstykite tarkuotu sūriu (sūrio negailėti).

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų