Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 30 gramų porų
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 500 gramų burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Porus supjaustyti ir sumaišyti su burokėliais. Pagal skonį įdėti druskos, pipirų (aš dedu kvapnuosius pipirus). Viską išmaišyti su alyvuogių aliejumi. Pateikiant lėkštėje apibarstyti pjaustytu poru.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 30 gramų porų
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 500 gramų burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Porus supjaustyti ir sumaišyti su burokėliais. Pagal skonį įdėti druskos, pipirų (aš dedu kvapnuosius pipirus). Viską išmaišyti su alyvuogių aliejumi. Pateikiant lėkštėje apibarstyti pjaustytu poru.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą